Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thunderwithoutrain

Zauważyliscie ,że Katarzyny i Małgorzaty to czesto

Polecane posty

Gość thunderwithoutrain

ładne dziewczyny? może na starość juz takie piękne nie są ,ale za młodu tak. Wiele moich ładnych kolezanek ma tak na imie

Wszystkie Katarzyny jakie znam są pulchne jakby nie powiedzieć otyłe więc nie mogę się zgodzić. Natomiast Małgorzaty faktycznie ładne :D

Gość firania
"Coś w tym jest." ale co? co to moze byc?

Gość literki
na dodatek katarzyny są fałszywe. najpierw milusieńkie każdemu do dupy wchodzą a potem kurwy i szmaty.

Gość rany co za zacofanie tu panuje
na forum... imie nie ma nic do wygladu ,ale geny , zadbanie o siebie itd

Gość up...
no to ja znam Agnieszke-nie skromna wcale,a zarozumiala okropnie. I ,2-dwie naprawde brzydkie Goski,ale -sympatyczne

Gość do argen
ja znam Malgorzaty-ani jedna za ladna nie jest :ich matek nie,co dopiero babek.A ty dziwnie myslisz o tych wybiorczych genach tych akurat pan

Gość fghdjf
ej za jakies 15, 20 lat bedzie zmiana warty, i to nikole beda uwazane za kurwiska, wiktorie beda to te z charakterkiem, a natalki to te skromne

Ja jestem Kaśka i pulchna na pewno nie jestem, a wręcz przeciwnie. Moja siostra Małgorzata to faktycznie piękna dziewczyna :). Miauczydełko, co do Sylwii się zgadzam. Wszystkie jakie znam są w jakiś sposób intrygujące, w wyglądzie każda ma coś co przykuwa uwagę (w dobrym sensie).

Gość adelaida
a wczoraj byl topik o tym,ze dziewczynki dziedzicza urode po ojcu... W kazdym razie Malgoski ,ktore znalam -uroda nie grzesza.Nie to ,zeby brzydule,ale...A Kaske to tylko ze szkoly pamietam- najgrubsza z 3 klas,fakt.

hm, znalam jedna Malgorzate ale byla bardzo brzydka moja kumpela Gośka nie jest zadna pieknaścia ale brzydka tez nie jest Katarzyny tez jakies znalam bez rewelacji, brzydkie i normalne, zadne halo

Gość ofep
z mojego kregu znajomych rowniez prawie wszystkie katarzyny sa grubasne, wiecznie na dietach

Gość a ja znam jedną gośkę
która jest strasznie brzydka a kaśkę też znam ale jest strasznie fałszywa,a ty autorko jesteś kaśka czy gośka?

Gość miaaaaaaaaaaaaau
ja znam 2 kaski grube i falszywe, 1 sliczna, madra, skromna

Gość kejt1987
tak ja mam na imię kasia i mówią ze jestem ładna mam kol gosie i jest sliczna

Gość Małgorzata pozdrawia Kaśki
jestem Gośka, nie jestem śliczna, ładna może i tak, ale w/g mnie raczej normalna. zarozumiała nie jestem, staram się być miła, nie puszczam się, jestem wierna, ludzie mnie lubią, no i co do wagi/ tęgości jestem w rozmiarze 38, więc ok:)