Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja lubie swoje i

wypowiedzi użytkownika si-xa rozbawiły mnie do łez

Polecane posty

Gość a ja lubie swoje i

tak sobie czytam i się okazuje że jak wpadniesz to znaczy że się puszczasz, a jak bierzesz tabletki to nie znaczy że partner ma w Tobie 'kończyć' i tutaj cytuje: "jak az tak bardzo nie chce sie miec dzieci to dodatkowo trzeba bylo powiedziec kolesiowi ktory sobie spuszczal cisnienie w ciasny grzaski grunt ze po wykonanej robocie rownie dobrze moze sie spuszczac na cycki, nogi, do buzi czy w strone okna i nie bylo by teraz glupich placzow." kolejny cukiereczek użytkownika si-xa: "uz ile razy slyszalam takie fakty no bo przeciez nie przyznasz sie ze chcialo ci sie poczuc wytrysk w srodku bo to takie fajne...' "puszczaj sie ile wlezie ale z glowa a nie mozg wylaczasz i pipa myslisz. bo na jednym dziecku nie poprzestaniesz." a wszystko to pisała do kobiet które wpadły pomimo że brały tabletki ;) matko dlaczeg tacy ludzie się rodzą XD

Gość na tym świecie
istnieją ludzie i taborety, si-xa należy do tych drugich :)

Gość pewnie to
jakaś małolata z zabitej dechami wiochy. Ojciec ją gwałcił i takie jej wpoił do głowy

Gość a ja lubie swoje i
czy ktoś ma może podobny tok myślenia? XD

Gość a ja lubie swoje i
matko użytkownika si-xa dlaczego nie dokonałas aborcji?

Gość kokosowa lala
Po tekstach sądzę ze jest to gowniara gowno wiedzaca o zyciu a udajaca wielka inteligentke takie to pod sciane...

Gość zniesmaczony ginekolog
wczoraj napisała że uprawiała seks 2 tys razy, może sobie licznik w tyłek wsadziła

Gość na tym świecie
wytrysk w środku - o mój boże ale frajda ... może dla niej, w końcu gimnazjalistki dopiero rozpoczynają swoje przygody miłosne

Gość zabić zanim
złozy to jaja

robcie sobie co chcecie, zapladniajcie sie, bierzcie wytrysk miedzy nogi jak pan bog nakazal i potem sie skrobcie bo to takie nowoczesne. jak ktos bierze sie za seks to niech jest swiadom konsekwencji a nie potem placze ze 'cycki obwisly wiec jest nieszczesliwa ze swoim macierzynstwem'. wyrwaliscie moje wypowiedzi z kontekstu. wkelj najelpiej caly temat, ogolnie kobiety sa glupie a potem placza. kazdy normalna dojrzala kobieta ktora wie jak sobie zycie zaplanowac i nie ryczec potem bo jej sie chcialo puszczac bezmyslnie sie ze mna zgodzi.

Gość zabić zanim
nie uprawiajcie seksu, bo sie puszczacie. tylko si-xa wie co to znaczy uprawiac seks - puszczac sie.

Gość kokosowa lala
Kretynko sa rozne sytuacje w życiu czasem zamknij gebe zanim powiesz cos o czym nie masz zielonego pojecia

Swoją drogą kafe jest miejscem, gdzie wszystkie, które wpadły brały tabletki i się zabezpieczały. Tu siedzi ten 0,01% ryzyka..

Gość a ja lubie swoje i
człowiek ze wsi wyjdzie ale wieś z człowieka nie ( nie ubliżając mieszkańcom wiosek - tutaj chodzi o stan umysłu) si-xa jeżeli tak myślisz to jesteś dziewunia strasznie prymitywna :) bardzo prymitywne są Twoje wypowiedz aż wydają sie byż nieprawdziwe

no nie popisalas sie twoim ostatnim zdaniem.. :) czekam na cos bardziej konstruktywnego bo poki co potraficie cytowac, wyzywac mnie i ogolnie wypowiedzi ograniczac do jednego zdania bez logicznego skladu nawet.

Gość a ja lubie swoje i
no to nawet jak wpadła nie biorąc tabletek czy to znaczy że jest dziw...? czy taka która bierze tabletki i chłopak jej się spuszcza na piersi jest lepsza? dużo kobiet nie może brać tabletek, dużo obawia się o zdrowie, a jeżeli napisze taka która wpadła biorąc? tępe umysły, ciasne i ciemne

Gość hahahahaha....
si-xa tak tak właśnie widzimy że logika siedzi w Twojej głowie. matko dziewczyno skąd Ty jesteś? masz problemy?

nigdzie nie pisalam nikomu per 'dziwka' tylko ze jest glupia. zabezpieczyc sie trzeba umiec zanim sie wezmie za seks a jednoczesnie nie chce miec dzieci. no proste i logiczne.

Gość hahahahaha....
polecam rozmowy w toku - wezmą cie tam bez większych problemów, wystarczy że będziesz sobą

Gość hahahahaha....
ale nie musisz powtarzać, przeczytałam już i dlatego mnie to bawi. Moja rada na przyszłość- nie dawaj nikomu porad, broń boże własnym dzieciom

kazdy ma jakies problemy ale przynajmniej moje nie nawiazuja do placzu ze zostalam matka a przeciez nie chcialam... a antykoncepcja jest be, a zle sie czuje po tabletkach, a prezerwatywy mi smierdza, a wytrysk musze poczuc w srodku..:)

Gość hahahahaha....
no zapewne kazda myśli tak oprócz Ciebie bo Ty jestes swieta amen.

dzieki temu ze mam takie zdanie jak mam przynajmniej nie mam zadnych nieplanowanych dzieci ktore jednoczesnie unieszczesliwiam swoim wlasnym nieszczesciem bo mi sie wpadlo. widze, ze kafeteria sie obrazila. obrazajcie sie na swoja wlasna glupote a nie na mnie :)

Gość a ja lubie swoje i
no my wiemy ze nie jestes glupia, to my jestesmy, przepraszamy hrabino sikso

pomaranczo wpadke mialas rozumiem? :) nie chcialas tego dziecka ktore czyni cie teraz nieszczesliwa? w takim razie tak, jestes glupia.

Gość si-xa mam problem!
wczoraj chlopak spuscil mi sie do srodka. Nie zaszlam w ciaze ale czy jestem zberezna su..a?

Gość a ja lubie swoje i
nie dokonalam aborcji wiesz ;p no czekam na opd z niecierpliwoscia

czy ja gdzies pisalam ze ktos taki jest zberezna suka? rob sobie co chcesz, nie mi oceniac na oidstawie tego czy ktos ci sie spuszcza..

Gość hahahahaha....
zapominasz ze mozesz nie miec racji, i ze twoje poglady wcale nie musza sie ludziom podobac. Widzisz kogos kto przyznaje Ci racje lub podziwia za tok myslenia? jeweli nie to daj sobie spokoj