Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja lubie swoje i

wypowiedzi użytkownika si-xa rozbawiły mnie do łez

Polecane posty

na temat aborcji to ja mam zgola calkiem inne zdanie, ale nie chce sie mieszac w zaczepki z tego powodu.

Gość a ja lubie swoje i
a wczoraj ocenialas bardzo chetnie ;) co sie wypierasz, przeciez spoko byly Twoje posty, kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie, nie krepuj sie

Ona naśmiewa się z idiotyzmów jakie wypisują tu niektóre panny. Każda wie skąd biorą się dzieci- tylko chyba średnio wiąże wiedzę teoretyczną z praktyczną. A potem wylewa swoje żale. Więc nie wiem czego się uczepiliście.

ale ja nie szukam podziwu, tylko wyrazam swoje zdanie, nie musze sie dostosowywac do reszty. a napisalam co mysle i tyle. nie musisz sie ze mna zgadzac ale przynajmniej zachowaj poziom.

Gość Si-xa to siksa po polsku
niestety...

Gość si-xa wstawiaj przecinki
bo ci sie sens wypowiedzi przeinacza. Spojrz na post z 16:58, sam koniec- jak mozna sie "bezmyslnie zgodzic"?

Gość a ja lubie swoje i
no ja pozom zachowuje zawsze w przeciwieństwie do Ciebie. Jak wystawiasz swoje zdanie publiczne to licz się z krytyką. To co napisałaś to tego sie nie wyprzesz, chyba że założysz nowe konto xd

Gość hahahahaha....
si-xa napisz książkę! staniesz pomiędzy marta grycan a jolą rutowicz

Taa najlepiej pomarańczowe i codziennie inne konto- żeby bez problemu wypisywać dyrdymały..

ale ja sie nie wypieram przeciez. licze sie z krytyka ale malo mnie ona obchodzi. to jest tylko forum.

mam wrazenie ze wiekszy sukces odniosla by ksiazka z tymi wszystkimi rewelacjami co o mnie czasem wypisujecie :)

meczaca jestes-za duzo czasu?A co robi dziecko(to jedno)?

Gość fibroadenoma mammae...
Si-xa a co powiesz o przypadku takim: dziewczyna bierze tabletki regularnie i nagle wpada

Gość ala nie ma kota ala ma psa
si-xa to jakis przypadek szczegolny z tego co widze, dajcie spokoj, jak ktos nie ma racji to zawsze najbardzie sie upiera przy tym ze ma

fibroadenoma mammae..: Że wszystkie te dziewczyny siedzą na kafe, bo co się czyta temat to tak właśnie jest.

poly niektorzy nie maja tyle czasu zeby az konto zakladac, skoro jest mozliwosc bez konta to po co to komu jak ja tu wchodze raz na miesiac

jak pisalam juz, i co w pierwszym poscie zostalo zacytowane, wiesz ze kazda antykoncepcja ma tam jakis wskaznk skutecznosci, czasem jest to jakis 0.01% ryzyka no mozna zapomniec zachorowac czy cos, nie wnikam w to, istenieje ryzyko. absolutnie nie chcesz miec dzieci bo one ci zycie zrujnuja to zabezpieczaj sie jeszcze jakos. chociazby nie daj sobie wtrystkiwac nasienia do srodka, przeciez nie musisz! jeny, ale zrobiliscie filizofie z tego ze napisalam zeby facet sie nie spuszczal do srodka haha.

a ja ci powiem ze nie wsystkie, tylko Ty tak mowisz, ale skad znasz prawde. Nie oceniaj wszystkich swoja miarka. Moze ktos ja zgwalcil? ale wiocha jak sie dobierze do klawiatury...

tylko ze ja w tym wypadku niestety ale mam racje... reszta zalezy od ciebie.

a branie tabletek w okresie inkubacji? bo ja tak wlasnie mialam ze bralam i mi nie dzialaly prawdopodobnie

meczaca jestes ,bo nie wiesz o czym mowisz,ale myslisz,ze WSZYSTKO wiesz

Gość przeczytalem pierwszy post
i ostatani jak uzytkownik si-xa pisze ze ma racje, i powiem tak, takiej komedii dawno nie czytalem

do niesamowitej historii na temat mojego zycia doszedl teraz gwalt. moze zaloz o tym temat? :)

Wiocha to jest założenie tematu żeby naskakiwać na dziewczynę, bo pisze to co myśli. I wiocha to jest nazywanie kogoś idiotą za pisanie w oględnym skrócie, że należy brać odpowiedzialność za to co się robi, a nie liczyć na cud i zmiłowanie Boskie, a potem mieć pretensje do wszystkich świętych.

przeczytal pierwszy i ostatnio post - gratulacje przynajmniej wiesz co to poczatek i koniec i wiemy ze umiesz czytac :)

dajmy jej spokoj, przeciez na oko widac co widac, niech sobie przysanie na tym ze ma racje pod kazdym aspektem, ulzy sobie

Gość fibroadenoma mammae...
Sory ale po to bierze sie tabletki i truje sie nimi, zeby moc bezpiecznie bzykac sie z facetem, ginekolodzy mowia ze niema szams zajsc w ciaze podczas regularnego brania tabl dlatego ja tez nie wierze w laski+tabl.anty+ciąża

Gość przeczytalem pierwszy post
o i polly sie znalazla, wiec jest wiecej idiotow na ziemi wow

uwazacie ze ja jestem idotka, tylko ciekawa jestem jak to jest ze to nie ja bawie niechciane dzieci albo sie skrobie? warto sie nad tym zastanowic..