Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja lubie swoje i

wypowiedzi użytkownika si-xa rozbawiły mnie do łez

Polecane posty

Gość polly,zeby byc adwokatem
trzeba miec rozumu wiecej!

Gość przeczytalem pierwszy post
jak czlowiek pisze na forum ze bral i wpadl to znaczy ze nakresla swoj problem i szuka pomocy ktorej nie moze znalezc w swoim otoczniu a nie ze jest puszcalska

przeczytalem pierwszy post: Wiesz ja bym się mocno zastanowiła zanim nazwę kogoś idiotą. Ale widzę, że myślenie nie jest Twoją mocną stroną. Z natury nie dyskutuję z ludźmi poniżej pewnego poziomu.

Gość Si-xa to siksa po polsku
no wlasnie,a gdyby tym dzieckiem sie zajac,a nie podrzucac tesciowej?!

mylisz sie, temat brzmial w stylu: kto jest nieszczesliwy ze ma dziecko?i laski ogolnie wypisywaly jak placza po nocach bo przez dziecko maja obwisniete cycki... masakra.

Gość fibroadenoma mammae...
A laska zakladajaca temat :o boze czy to ciaza? Uprawialam seks z kolesiem skonczyl we mnie ale mialam dni nieplodne-zenda ,masakra i idiotyzm si-xa chyba mowi o takich przypadkach

Gość a ja lubie swoje i
ale widzicie, jedne przychodzą na forum udzielać porad, inni opisują swój problem a idioci tego typu chodzą i ludzi wyzywają, dołują i kłócą się, płacą wam za to że tak chętnie i regularnie to robicie

Gość Si-xa to siksa po polsku
to tez spacerek zdrowszy niz wysiadywanie...Maz po pracy

fibroadenoma mammae...: dokładnie- dlatego śmieszą mnie te ataki- pewnie ze strony dzieciaków, które wiedzę czerpią z tego co zobaczą na You Tube, a później są okropnie zdziwieni...

Gość fibroadenoma mammae...
Wiadomo,ile ludzi tyle opinii nic nie zrobicie...dla jednych przygodny sex bez zabezpieczenia to zabawa +adrenalina dla innych kurestwo i glupota...

Gość z idiotyzmem
sie nie wygra więc nie ma się po co kłócić. Idiotów pozostawia się samych sobie, sami siebie zniszczą.

Gość ty polly
tez idz na spacer

Gość jestem za aborcja
Si-xa nie ma meza, tak gwoli wyjasnienia :) Poza tym, jak ktos cos tu napomknal o "skrobaniu", uwazam, ze w Polsce aborcja powinna byc jak najbardziej zalegalizowana :) Wstyd, ze w tym chorym katolickim kraju panuje takie bezprawie i kobieta nie moze sama decydowac o wlasnym ciele :o

Nie wiem- ja staram się nie obrażać ludzi i jakoś wczuwać się w tematy, w których się udzielam. Chociaż też czasem mam ochotę nazwać pewne rzeczy po imieniu, bo infantylność niektórych jest czasem porażająca.. raz komuś nawrzucałam i źle się z tym czułam. Potem przeprosiłam :)

Gość jak was sie poczyta
to juz nie wiadomo,kto powinien zostac

no to ja opuszczam ten wspanialy temat utwierdzona jeszcze bardziej w przekonaniu takim is ludzie mysla, ale niekonieczne zawsze glowa. co gorsza kobiety ktore w takiej sytuacji maja najwiecej do stracenia.. dziekuje za dyskusje. papa

Gość z idiotyzmem
sie nie wygra więc nie ma się po co kłócić. Idiotów pozostawia się samych sobie, sami siebie zniszczą.

Gość z idiotyzmem
i widzicie poszła sobie z myślą że ma racje a reszta to głąby :)

ze niby "kobieta nie moze sama decydowac o wlasnym ciele " to niech decyduje o wlasnym ciele, dziecko w jej lonie moglo by powiedziec dokladnie tak samo: decyduj o wlasnym ciele a nie moim.. ­ chore to jest wspolczesne spoleczenstwo.

Też znikam- zostawiam tych co podobno są najbardziej empatyczni i pomocni, żeby we własnym gronie dale wyzywali i pluli jadem. Pozdrawiam cieplutko :)

Gość pfff.....
kobieta nie musi dzielić się swoim ciałem. dlaczego w polsce musi przez 9 miesięcy to robić a potem nie ma już takiego obowiązku? jak dziecko jest chore i potrzebuje nerki nikt nie przywiązuje matki do stołu operacyjnego? Polska to zacofany kraj i ma zacofanych obywateli

Gość hahahahaha....
tak si-xa papa idź, weź książke do ręki, odstaw komputer bo za dużo przed nim przebywasz i niech Cie nie kusi. Jesteśmy z Toba

Gość ojojojajajaja
kretynka jakaś skończona z tej użytkowniczki ;) nie przejmujcie się babeczki

Gość pssssssssssssssst
Nikt tylko Siksia siedzi przed komputerem i moze sama ze soba jeszcze rozmawia................................ :D :D :D

Gość hahahahaha....
pewnie polly84 to jej konto ;) żeby miała sojusznika ;) w internecie samemu ciężko

Gość hahahahaha....
nawet ten sam styl wypowiedzi

Gość przeczytalem pierwszy post
polly84 - nie ma niższego poziomu niż ten który ty reprezentujesz

Gość jestem za aborcja
Si-xa dlaczego nazywasz mnie "chorym spoleczenstwem"? Chyba nie lubisz gdy ktos ma odmienne zdanie od twojego... Poczytaj sobie czasami newsy, a nie sama kafeteria zyjesz... http://wyborcza.pl/1,75248,12851413,Trybunal_w_Strasburgu__Nie_ma_dowodu__ze_chroniono.html I jeszcze jeden przyklad, tym razem malzenstwo indyjskie z Irlandii http://www.bbc.co.uk/news/uk-northern-ireland-20321741