Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AngieeeeX

miesiączka a wyniki badan krwi

Polecane posty

Gość AngieeeeX

Hej. Mam problem z miesiączką. Jakiś czas temu mój okres zaczął dziwnie wyglądać, trwa to juz kilka miesięcy. Jest ciemny, ma dziwny, inny zapach, pełno skrzepów krwi. Zawsze był nie regularny, przeczytałam że to normlane, ale nadal nie mija. Robiłam badania krwi, wyszedł mi wynik za mało bazocytów o,3 i lekko za duży rozmiar płytki krwi. Czy to ma cos z tym wspolnego?i jakie moga byc przyczyny takich miesiaczek

Sadze,ze mozesz miec problem z krzepliwoscia krwi,dlatego plt jest podwyzszone.Jesli sa podwyzszone duzo,to powinnas dostac zastrzyki np.clexane,ktore krew rozrzedza.Podwyzszone plytki moga miec wlasnie wplyw na to,ze w czasie miesiaczki ida z Ciebie skrzepy

Gość AngieeeeX
no ale właśnie to jest kwestia tego Bas jest mniejszy niz norma, bo ona wynosi 0,5 a ja mam 0,3.. hmm nie wiem, moze ktoras z was miala cos podobnego?

Gość zau
A co lekarz na to?

Gość AngieeeeeX
lekarz jak narazie nic, czekam wlasnie na wizyte bo mialam badania kontrolne i teraz jeszcze musze zaczekac na usg tarczycy. robiłam tsh i ft3 i 4 no i sa w normie. dodam ze mam temperature standardowo 37,2 od tych kilku miesiecy, jezeli to cos znaczy

Gość AngieeeeeX
aha, dodam ze nic mi jako tako nie dolega, nie dawno zlapal mnie tylko migrenowy bol glowy, brzuch boli przed miesiaczka i to wszystko..

Gość polecenieodbioru
a inr robilas ?

Gość AngieeeeeX
a co to jest za badanie?