Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aanniiaaaaaaaa

OPERACJA NOSA na SLĄSKU

Polecane posty

Gość aanniiaaaaaaaa

proszę pomóżcie , szukam chirurga plastycznego na sląsku do korekty nosa. Mam na oku dr Annę Olender, dr Suligę , może doradzicie jakiegoś dobrego chirurga plastycznego? błagam

Ja ide 30.11 na konsultacje do Dr Olender, w sprawie operacji nosa.

Gość tina 11
Cześć Czy znacie dr. Mazana lub dr Wilgusa . Ponoć wykonują skomplikowane operacje. Napiszcie kto operował nos u tych lekarzy i jaką metodą?

Gość rennigal
WItam. Jestem weteranka chirurgi plastycznej. Poprawialam nos i biust po poprzednich nieudanych operacjach u dr Mazana. Dr Mazan jest rewelacyjny. Poprawil nie tylko moj nos ale takze mojej kolezanki po nieudanych operacjach dr A. G. Zrobil nam piekne noski i nigdy mu tego nie zapomne. Super potrafi dobrac ksztalt i wielkosc do twarzy. Moim zdaniem jest najlepszy w Polsce. Moze nie jest najtanszy, ale taka operacje robi sie raz w zyciu. Goraco polecam!!!!!!

Gość tina 11
Dzięki za wiadomość o dr Mazanie. Ale proszę o więcej informacji, jak przebiega konsultacja, czy dr ogląda dokładnie nos pacjenta czy ogląda symulację nosa. Czy jest komunikatywny i nie odpędza się od pytań. Jak reaguje na zapytanie o ewentualnych poprawkach. Jaką metodą operuje nos , czy zamkniętą czy otwartą.

Gość natala 56
Cześć. Przeglądając lekarzy operujących nosy natrafiłam na informacje, że plastykę nosa wykonuje dr Łucki-ordynator szpitala w Sosnowcu. Ciekawa jestem czy ktoś miał kontakt z tym lekarzem i może miał operowany nos . Piszcie.

Gość Lupish
Ja miałem robioną plastkę nosa u dr. Łuckiego w Sosnowcu. Jaka masz jakieś pytania pisz na lupish@wp.pl

Gość natala 56
Cześć.Dlaczego nie chcesz pisać na tym forum. Napisz choć trochę , jaki jest dr Łucki, jak zachowuje się na konsultacji. Do jakich lekarzy byś go zaliczył, do tych dla których zdrowie i życie pacjenta jest najważniejsze , czy do tych dla których tylko najważniejsze są pieniądze i rozgłos medialny.