Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TSava

Czy to ciaza moze byc? prosze o porade

Polecane posty

Gość TSava

Dzien dobry:) Prosilabym o porade... otoz ostatni kres mialam 15.10, sluz najbardziej plodny wystapil 31.10 wtedy tez zauwazylam sluz lekko brazowy z nitka krwi i bolal mnie jajnik, od tygodnia strasznie mnie mdli nie wymiotuje tylko caly czas jest mi niedibrze :( juz nie wiem co robic;/ moj sluz jest bialy gesty taki ,,papkowaty,, od kilku dni boli mnie brzuch dolem i jajniki na przemian,ale za t piersi nie bol jak przed @ tylko od czasu do czasu jakby w srodku gleboko i od dolu taki rwacy bol ktory po chwili przechodzi;/ dzis zrobilam po poludniu test i wyszedl negatywny , czy mozliwe ze to jeszcze za wczesnie i sensowne bedzie powtorzenie testu jutro lub pojotrze? dodam ze moje cykle nie sa krotsze niz 32-33 dni.

moja szklana kula chwilowo jest niesprawna, więc nie pomogę :(

Gość a na tej wiosce
hahaah dobre:D

Gość TSava
myslalam ze tu sa madrzejsze osoby, zapytalam o porade a tu takie chamstwo pytam bo nie wiem pewnych rzeczy czy test wykonalam w dobrym czasie czy takie objawy daja podstwy do podejrzewania ciazy a tutaj widze ze nie tylko w moim temacie pogarda i wywzszanie, szkoda myslalam ze jest tu jakas zyczliwa osoba

Gość do autorkiiiiiiiiiiii
ale czego oczekujesz? tu nie ma wrozek! masz 50% szans na ciaze. zrob bete albo czekaj. proste. bosz... tepe toto jak ja pierdole

Gość TSava
Sama jestes tepaaaaaa !!!