Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

UczuciowyPluszak

seksowne po 50-tce

Polecane posty

Gość nikola**
Znam - spodnie obcisłe szpilki, swietna bielizna

Gość lolek,]]
teraz jest duzo takich

Gość olgau87812312
po 40-stce znam , po 50 nie .. Myslę ,że to trudne wyglądać naprawdę dobrze w tym wieku ,ale nie jest to nie mozliwe tylko wymaga wiele wysiłku , predyspozycji , umiejetnego makijażu , operacji może

Gość GerlingMust
Moja mama...piękna, zadbana, atrakcyjna i wykształcona kobieta.

Gość nikola**
GerlingMust- Moje chłopaki to samo mówią:)

Gość GerlingMust
a to, że 80% kobiet po 50-tce nie jest "sexowna" to tylko wina mężczyzn...moja mama przez całe życie była szanowana i doceniana przez ojca, zawsze czuła się atrakcyjna i stroiła się dla niego, chciała się mu podobac a on zawsze zauważał najmniejszą zmianę w jej wyglądzie, nowe kolczyki, apaszkę lub kolor szminki. Więc zamiast narzekac panowie jakie to wasze żony są zaniedbane może troszke spójrzcie na nie jak na kobiety, (jak na WASZ wybór życiowy) a nie jak matki swoich dzieci i gospodynie domowe.

tak, zauwazylam , zze dzieci urodzone, maz zlapany, dom zbudowany i stala pensja , wiec wiekszosc kobiet sobie odpuszcza, bo wydaje im sie ze nie ma po co sie starac. a pozniej zdrady, rozwody ...

Gość GerlingMust
No cóż...dzięki moim rodzicom i swoim własnym doświadczeniom zrozumiałam, że prawdziwa miłość zdarza się raz na milion przypadków. Miłej dyskusji życzę ;)

Gość Angela Brown
ja to ciezko widze ta seksownosc po 50-nawet z wzystkimi szczegolami ,ktore opisujecie...I opinia syna,w w/w kwestii jest troche ryzykowna. Co nie zmienia faktu,ze kobieta moze miec klase,figure itd

Gość GerlingMust
Córki a nie syna :-O

Gość nikola**
UczuciowyPluszak pytasz "jakim cudem" dbam o siebie ale oczywiscie wiecej czasu potrzebuje na to "dbanie" kosmetyczka,basen,biegi no i w wiekszosci kobiety wręcz nie dowierzają, że mam tyle lat

Gość Angela Brown
sorry!

Gość Angela Brown
Gerling-sorry za zmiane plci :-)

Gość nikola**
Angela Brown "opinia syna jest ryzykowna"? a to dlaczego ? Moje chłopaki twierdzą tak samo:)

Gość GerlingMust
Angela...spoko, Poza tym mam dwóch braci, oboje mają taką opinię o mamie jak ja, że jest piekna i nie jedną 30-stkę biję na głowe w swej kobiecości. Nie ma w tym niczego złego, że syn dostrzega w matce kobiece piękno.

Gość Angela Brown
ze dostrzega piekno w matce-to wspaniale nawet... moj synek twierdzi nawet,ze powinnam byc modelka-jak jestem w makijazu...Ale on jest maly...A powaznie to mialam na mysli ocenianie "seksownosci"swojej matki przez syna-zawsze Freud pozostaje gdzies w poblizu...

Gość madrze gadasz Angela
ale do 50 to ci jeszcze chyba daleko...

Gość madddam23
Na szczęscie teraz medycyna estetyczna tak się rozwinęła, ze spokojnie możemy korzystać z wielu najrózniejszych zabiegów , salonów SPA w których idealnie zostaną nam dobrane wszelkie zabiegi. Na pewno takim salonem jest cec-efekt.pl w Zielonej Górze. Ja kobieta dojrzała bywam tam na zabiegach 2 razy w miesiącu. I powiem szczerze ze to działa nie tylko na ciało, ale równiez i na dusze.

Gość gość
Małgorzata Pieczyńska

Gość gość
no i co chcialas ty wyzej ?

Gość gość
moglas napisac - majtki z dziorka, przynajmniej byloby zabawniej

Gość gość
I po 50 mozna wygladac calkiem do rzeczy...troche zadbac o siebie,a co do mezow to wam powiem ,ze to jak stare dobre wino ,czym starsze tym lepsze i juz wiadomo na co mozna liczyc...troche empatii i jest spoko i po 50 :) Goscowa 50+ :P