Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnaZniesmaczona

SEKS JAK KARA

Polecane posty

Gość OnaZniesmaczona

Jestem po ślubie dopiero 2,5 roku, a na myśl o seksie z mężem chce mi się płakać...

Gość OnaZniesmaczona
bo zgrublam 20kg w ciagu tego czasu i nawet jego siusiak juz nie dostaje bo blokuje moj brzuchal

Gość OnaZniesmaczona
Nie wiem dlaczego, ale najchętniej w ogóle bym tego nie robiła. Jak mówi o seksie to mam odruch wymiotny. Może dlatego, że źle mnie traktuje...

Gość OnaZniesmaczona
ale jak kocham to polykam.

Gość OnaZniesmaczona
Nie szanuje mnie, ma tyrański charakter...

Gość depesza
z 1 str wspolczuje ale z 2 jak glupim tzreba byc zeby za takiego kogos wyjsc..?????????????????????????????????????????????????????????

Gość apssssik
aneczka nudna jestes zmien plyte

Gość OnaZniesmaczona
Uprawiam z nim seks bo jest moim mężem. Przed ślubem było inaczej...

Gość ojejku....
boszzz... Weźmie taka ślub, przestaje o siebie dbać bo po co przecież już znalazła frajera. złapie 20 kg nadwagi i zaczyna się siebie wstydzić, a wraz z tym unikać seksu. Seks = namiętność. Związek zaczyna się sypać. Facet ciągle wqrwiony bo się zastanawia gdzie się podziała dziewczyna która poślubił . a ona jęczy na forum jaja nie szczęśliwa. I teraz najlepsze, ile zajęło ci zniszczenie związku aż 2,5 roku. brawo udało ci się powtórzyć schemat.

Gość ojejku....
Co z tego ze go kopnie.weźmie następnego i tak samo będzie . Ona w siebie nie wierzy i nic tego nie zmieni. Powtórzy schemat. Facet może i świnia ze się do niej źle odnosi, ale ona równie beznadziejna.

wyczytales to z paru linijek tekstu? Duzo nie napisala,ale jak sie wezmie wgarsc to ma dwa wyjscia kop w jaaaja,ewentualnie rozmowa i jeszcze raz rozmowa z mezem ,proby ratowania malzenstwa , zrob dziewczyno Cos z tym ,uwierz po paru latach znienawidzisz siebie i wszystko wkolo... Chyba znasz swa wartosc ? Nie daj sie stlamsic...