Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Verdis

Jak uwieść faceta w miesiąc?

Polecane posty

Gość Verdis

dawajcie pomysły. Młody, inteligentny , przystojny. Bez komentarzy typu zrób mu loda albo daj dupy . Jakieś sensowne pomysły.

Gość GerlingMust
Co to za facet, pracujecie razem? Gdzie sie widujecie?

Gość Winaaa
Pytanie, co ty możesz dać od siebie oprócz tak oczywistego obowiązku jak seks.

Gość trzeba miec to cos
W sobie co faceta zauroczy, dla mnie uwiesc go w 1 dzien to nie problem

Gość EleGant
przecież to jest bardzo prosta piłka, w najbliższy piątek zaprosisz gostka na kolację przy świecach połączoną ze śniadaniem , rano w sobotę wspólne śniadanie a potem niech gostek przygotuje kolację , w między czasie kawiarnia, kino a w niedzielę restauracja i teatr , ale musisz pamiętać, wyglądaj jak księżniczka w ciągu dnia a dziwką bądź w nocy

Gość xdcfdfgfhghfhdf
zrób mu loda albo daj d**y

Gość Bastuk
Szczerze wątpię, że jesteś młoda, ładna i inteligentna. To co w takim razie mu zaoferujesz? Bo seks nie jest problemem dzisiaj.

Gość zrób loda
i daj dupy to właśnie najsensowniejsze odpowiedzi,ale baba jak zwykle nie będzie ich słuchać, za to uwierzy w rady innych bab, najczęsciej zdających się psu na budę.

Gość Verdis
hm... no ja to tak: - podstawowa sprawa, to ja tez biore LaciBios Femina tylko, że nie robie przerw, na pewno zmniejsza mi częstotliwość zapadania na grzybka oraz łagodzą przebieg... - staram się jakos radzić ze stresem, bo w moim przypadku ma to główny wpływ na powroty choroby - jak łapie spowrotem, to lecze sie tylko i wyłacznie srodkami doustnymi, zeby nie podrażniac już się "w środku" (zresztą lekarz mi tak zalecił) - zlikwidowałam wszelkie myjki, gąbki do mycia - mam osobny ręcznik do higieny intymnej - stosuje odpowiedni płyn z kwasem mlekowym - noszę niezbyt obcisła bielizne - zrezygnowałam z tamponów - dieta bezukrowa na maksa, ale wzbogacona w jakies jogurciki naturalne itp. - nie stosuje irygacji - zabezpieczam sie tylko prezerwatywami.. i to bez środków zapachowych, nawilżających, plemnikobójczych - nie chodze na baseny i nie załatwiam sie w miejscach publicznych pewnie jeszcze coś by się znalazło.. jak sobie przypomne to dam znać...

Gość Bastuk
Ale on może wybrać sobie jakąkolwiek kobietę do seksu. Pójdzie do burdelu i tam na pewno ładniejsze się znajdą.