Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie znajacy sie na rzeczy

jakie perfumy?

Polecane posty

kobiety, to że wy lubicie wszystkie perfumy na jedo kopyto i pol polski nosi podroby albo oryginały euphorii to nie znaczy ze akurat tej kobiecie sie to spodoba. Ja nie przepadam :O skąd Wy wiecie jaki kto ma gust.. ?

Gość jaaaaaaaaaaa natomiast....
Myślę,ze powinny byc jakieś gift cards do perfumerii.

Gość nienawidze coco chanel mademoi
Nie lubię perfum Coco Chanel Mademoiselle i nie polecam na prezent. Kupiłam kiedyś kilka różnych perfum i akurat te zostały mi do dzisiaj bo ich po prostu nie lubię. Załuję, że nie wzięlam najpierw próbki i nie przekonałam się jak będę się czuć w tym zapachu. Potrafi mnie zacząc boleć od nich głowa. Całkiem miłe są CK One, a ostatnio oszalałam na punkcie perfum Passage d'enfer ale też nie polecam na prezent bo po 1sze cena dość wysoka a po drugie nie każdy lubi kadzidło

Gość nienawidze coco chanel mademoi
Chodziło mi oczywiscie o CKIN2U, już przysypiam ;)

Gość byc moze...
tanio i solidnie:D:D

Gość fru fru fru
nie da sie w ten sposob kupowac zapachow. ja naprzyklad jestem strasznie wybredna, perfumy zawsze musze wybierac sama i to dlugo

Gość AMAMANA
Coco Chanel Madamoisele - na pewno się spodobają :)

Gość gość
A moze coś mniej oczywistego np takie http://www.arabiannight.pl/ Od jakiegoś czasu używam tych perfum i jestem nimi zachwycona.

Gość gość
a ja uwielbiam stare poczciwe kobako kiedys tylko w pewexie i tak mi zostało...no ale cóz stara juz jestem

Gość gość
Mnie się bardzo podobają i szczerze polecam delikatne kwiatowe zapachy jak np. Gucci Flora Gardenia czy Prada Candy Florale, w okazyjnej cenie znalazłam je na perfumeriawiki, warto tam zajrzeć :)

Gość gość
Mnie się bardzo podobają i szczerze polecam delikatne kwiatowe zapachy jak np. Gucci Flora Gardenia czy Prada Candy Florale, w okazyjnej cenie znalazłam je na perfumeriawiki, warto tam zajrzeć :)

Gość lila

Może kup jej jakiś pudrowo-waniliowy zapach np. Vanille Hills woman. Używam tego zapachu zamiennie z Antilope Deluxe i jestem bardzo zadowolona z jakości i ceny(w promocji kosztują coś w okolicach 40-50 zł na edp24)