Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Popravak

Mieliście jakieś poprawki wyglądu?

Polecane posty

Gość Popravak

Jeśli tak, to co w sobie zmieniliście? Piszcie :classic_cool:

Gość Ja codziennie
zmieniam siebie makijażem :classic_cool:

Gość Popravak
To mocna ta tapeta musi być :D

Gość reklama/
ja miałam operację nosa i teraz wyglądam gorzej niz przed, spierdolili mi:( wstyd sie ludziom pokazac, beda pytac czy jestem po wypadku

Gość milagros z garbem
do reklama/ xxx napisz coś więcej. co miałaś robione? ja też chcę sobie zrobić operację nosa, ścięcie garbka,, zwężenie i podniesienie czubka, czyli część chrzęstną i kostną.

Gość Jakajakajak
dokładnie to właśnie miałam zrobione, ale coś im nie poszło bo teraz mam krzywy nos. Juz po oeracji było cos nie tak bo strasznie puchłam, ze nawet gips mi sie zsunął. Strasznie krwawiłam, żle też zniosłam narkoze. Ewentualne poprawki mam wykonac na własny koszt bo podpisałam ryzyko powikłan, które zawsze mogą mieć miejsce jak asymetria nosa po jego łamaniu. Raz ze nie mam juz kasy a dwa, ze boję się czy po poprawce nie bedzie jeszcze gorzej. Mam też asymetryczne dziurki od nosa.

Gość milagros z garbem
a gdzie robiłaś? a może te powikłania przez zsunięty gips? ile czasu się z nim męczyłaś?

Gość Jakajakajak
niby nie przez zsunięty gips, bo nos i tak jest pod gipsem ustabilizowany od środka i z zewnątrz takim jakby paskiem sztywnym jak gips. Nowy gips założyli mi jak wychodziłam do domu, czyli po ok 30 godz. Po 2 tygodniach miałam zdjęty. Robiłam w znanej klinice nie chce podawac nazwy, bo wiesz... Lekarz mówi, ze niby do roku czasu trzeba czekac na efekt, ale nie wierzę że on sie sam wyprostuje. :O

Gość Jakajakajak
jak uzbieram kase to moge jeszcze małe korekty wykonac botoksem lub kwasem hialuronowym, ale co roku trzeba powtarzac. Zawsze to lepsze niz operacja jednak:)

Gość Jakajakajak
a płaciłam 5500 - trzeba było na fajne wakacje pojechac 🖐️

Gość hdfg
doczepiane rzęsy przez kosmetyczkę, makijaż permanentny, wybielanie zębów, licówki, depilacja laserowa, teraz rozważam silikonowe piersi i pośladki...

Gość do hdfg
czy wybielałaś zęby? nakładkowo w domu czy lampą/laserem w gabinecie?

Gość tia...
ja mam implant podbródka - wyszło tak sobie, szczerze mówiąc. poprawiać nie chcę, bo się boję tego bólu. chętnie zrobiłabym nos, ale nie chcę, żeby znowu wyszło "tak sobie". miałam też prostowane zęby aparatem i biorę retinoidy na trądzik. cycków bym sobie nigdy nie zrobiła silikonowych, uważam, że są tragiczne. natomiast chcę zrobić botoks na czoło i chciałabym wypełnić wargi, ale nie wiem, czy się odważę.

do wybielania zebow najlepszy jest Opalescence, sam uzywałem ;) albo paski Blendamed ale nie opłaca sie, 80zł opakowanie a zel za tyle samo a nadal mam dwie strzykawki

Gość IMO12358
Ja zamierzam wydłużyć sobie kości. :classic_cool:

Gość offerma
a ja penisa :classic_cool:

Gość niscy faceci to śmieci
🖐️

Gość Popravak
Piszcie więcej :classic_cool: