Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eno

Max Zander vel Klaun

Polecane posty

Gość masz racje
Max dlaczego jestes taki niedostepny ?

Gość Max podniecasz mnie
zrobilo mi simokro. w nosie

00:39 [zgłoś do usunięcia] Kevin Poniatowski Kiedy zdechniesz?" Zdychać sobie sam możesz:P. "masz racje Max dlaczego jestes taki niedostepny ?" Co to miałoby znaczyć:O?Ja co najwyżej jestem daleko a to nie moja wina:P.

Gość masz racje
Jestes daleko a nawet dalej niz myslisz ,ale nie o to chodzi , chodzi o Twoje wyimaginowane wymagania , nie spelniam Twoich oczekiwan bo niestety nie jestem ten rocznik , jestem rocznik 1975 ,ale wedlug Twoich wyliczen , nie pasuje do Ciebie , szkoda ..., a moglo byc tak pieknie .

Gość masz racje
Po czym to sadzisz Max ,po liczbach ? Ze nie chcialbys sie zadawac . Mysle ze tracisz na tym wiele a latka leca . Daj spokoj juz z tymi rocznikami , a napewno znajdziesz szczescie .

Gość masz racje
o jakiej kartotece mowa ?

Oczywiście z datami urodzenia i reszta abym mógl je dorwać:P.wtedy bym wiedział które są z tych dni:P.Oczywiście dzien to mało ale wystarczyłoby bym nawiedził z 50 to chyba wreszcie bym znalazł odpowiednią:classic_cool:.

Gość Max to to stary dziwolag i
debil i pisze bzdury a jego stopka to kretynizm w czystej postaci

Gość masz racje
Max ,to juz nawet nie o mnie chodzi ,ale nie chcialbys sprobowac choc raz zapomniec o tych calych kartotekach i datach urodzin i poprostu przyjrzec sie blizej czlowiekowi a nie jego dacie urodzenia . Mysle ze wiele Cie w zyciu omija przez to , sprobuj choc na chwile zapomniec . Przestan wierzyc w jakies tam magie i horoskopy . Magia do niczego dobrego w zyciu nie prowadzi . Mysle ze nie jestes zly chlopak ( wnioskuje to po tematch w jakich piszesz i Twoich wpisach ) tylko bardzo bradzo samotny . Wiec tak od serca Ci radze ,wez jutro odnow sowj profil , wykasuj te wszystkie daty i daj sie poderwac dziewczynom .

Gość Max to to stary dziwolag i
Stary i glupi :) zaczyna zdanie od " mi" Jednak mądrość nie przychodzi z wiekiem, ty baranie :):):):):):):):):):)

Gość masz racje
Zle to sie moze skonczyc slepa wiara w jakies horoskopy . Wiedza ? Czym poparta ? Ile ludzi w zyciu odnajduje szczescie a wcale sie nie kieruja datami urodzenia , a kierowanei sie imionami to juz jest kompletnie smiech na sali . Masz jednak prawo do wlasnego zdania i do tego by zyc po swojemu ,szanuje je , tylko wiedz ze mozesz przegapic wiele , sprobuj choc raz posc na zywiol i nie kierowac sie obliczeniami , moze wtedy nie znjdziesz partnerki ale mozesz znalesc wiecej , mozesz znalezc przyjaciela .

Gość max,podpadles mi
z tym Piotrusiem w pytaniu o Scotta :(