Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fernecvaros

Zona i jej kolezanka

Polecane posty

Gość fernecvaros

jak odseperowac zone od jej toksycznej kolezanki.Ma na nia zly wplyw.buntuje ja przeciwko mnie.Prosze pomozcie.

Gość fernecvaros
w tym problem ze ta kolezanka to sasiadka.Zona nie pracuje i przesiaduje u niej.Ona w tym czasie ja buntuje na mnie.Kolezanka ma lewe rece do wszystkiego,a moja zona to obrotna kobiciny jezeli chodzi o dom.ja jej pomagam w obowiazkach domowych.Ta kolezanka juz rozpieprzyla jedna malzenstwo w bloku.Podpuscila druga,a tamta zalozyla konto na portalu randkowym.siedziala u niej na necie.Po pewnym czasie pogonila meza.

Gość Ups:)
Autorze lepiej się przygotuj do sprawy rozwodowej , bo cos czuje ,ze Ci kolezanka dopiero na miesza

Gość fernecvaros
tez tak czuje,dlatego musze ja od niej odseperowac.

A z żoną o tym gadałeś? I może niech się ruszy do jakiejś pracy to nie będzie miała czasu na pierdoły.

Gość fernecvaros
Dodam jeszcze,ze tamta co wypieprzyla meza z domu,ma juz nowego fagasa.

Gość fernecvaros
Probowalem z nia rozmawiac,ale ona twierdzi ze ja ograniczam wymuszajac aby dala sobie spokoj z ta sasiadka.

To Ty też rzuć robotę i siedź całe dnie u kumpla, a jak będzie miała problem- to powiedz, żeby cię nie ograniczała. rozumiem, że Ty pracujesz na Wasze utrzymanie więc chyba możesz mieć jakieś wymogi w stosunku do partnerki, która całe dnie się op...a u koleżanki? Faceci sami czasem robią z siebie straszne ofiary...

Gość hahuhahaha
naszczęscie polly to nie grozi bo sie opierdala cały dzień przed kompem

Gość hahuhahaha
znam lepsze sposoby opierdalania,ale jak się nie ma co się lubi......

Gość fernecvaros
jak rzuce prace,to wtedy zdechniemy z glodu i wyladujemy na bruku z dlugami.To nie jest wyjscie.Musze ja jakos odciagnac od tez pindy.

Też znam lepsze sposoby, ale jeszcze 2 h muszę zająć się czymś przy kompie.. Autorze sorry, ale za włosy jej nie odciągniesz.. nie wiem, może spróbuj też wyskoczyć gdzieś SAM z kumplem, może coś zajarzy

Gość fernecvaros
Jak gdzies wyskocze,to dopiero dam pozywke dla tej pindy.bedzie ja bardziej nakrecac i buntowac.

To co zrobisz- będziesz dogadzał, tyrał, jeszcze domem się zajmował, żeby tylko nie gadała? A żona z tych podatnych na wpływy czy ma swoje zdanie?

Gość fernecvaros
Moja zona nie potrafi sama podjac decyzji.Zawsze czeka az ktos zrobi to za nia,by moc potem obarczyc wina tego kogos.

Gość a czy wy macie dzieci
?

Gość fernecvaros
tak mamy dzieci,ale one juz sa duze.Jedno pelnoletnie drugie chodzi do 3 gimnazjum

Gość to porozmawiaj z nią spokojnie
o tej sytuacji, że martwisz się o przyszłość waszego małżeństwa, że ta koleżanka ma zły wpływ na nią a ona tego nie zauważa itd.

Gość Aaliyah Haughtonnnn
idz kiedys do tej kolezanki pod jakims pretekstem jak Twoja zona bedzie w domu, wróc poczochrany z rozpieta koszulą i powiedz ze ta suka sie do ciebie dobierała:D podziała na zone na bank;)

Gość fernecvaros
Rozmawialem z nia o tym,ale ona ma inne zdanie.

Kiepska sytuacja.. wydaje mi się, że jednak powinieneś odnowić swoje relacje z kumplami- jeśli tamta będzie dziamać, to wspomnij o ograniczaniu wolności i o tym, ze przecież również w jej mniemaniu to nic złego. Najlepiej z kumplami- kawalerami..

Gość Miliana23
Ostro takie duże dzieci a zona nie pracuje nieżle sam na to pozwoliłeś a teraz masz znalazła sobie zajęcie które tobie nie odpowiada.

Gość fernecvaros
Sasiadka ma meza ktory zapierdala na nia w Niemczech.Zona moze i by poszla do pracy,ale dobrze wiemy jaki jest teraz rynek i ile trzeba miec doswiadczenia.

Gość fernecvaros
Nie tyra mu rogow,bo jej zafundowal dzieciaka i to dziecko ma z 2 latka maks.maja tez jeszcze corke 14 letnia,takze pewnie by mu doniosla,bo jest za nimZreszta ona najurodziwsza i najzgrabniejsza nie jest:)

Gość Miliana23
Buaahaha pindola pod ręką hehe dobrze napisane,może sąsiadka świruje z braku pindola i stad wymyśla te bzdury i żyje życiem innych.