Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssssiiillllnnna

czy możecie ocenic ten jadłospis

Polecane posty

Gość ssssiiillllnnna

waże 67kilo i mam 165cm wzrostu,zaczęłam się inaczej odżywiać,chciałabym schudnąć 10kilo w 3miesiące śn-owsianka na wodzie do tego starte jabłko 2śn-owoc ob-warzywa na patelnie z filetem z kurczaka lub woreczek kaszy lub kotlety sojowe kol-serek wiejski a co drugi dzien 2 kanapki razowe z warzywami lub jakaś sałatka dziękuje bardzo za ocene

Gość hgfgffgh
zamiast owsianki na wodzie zjesc owsianke na chudym mleku bez jabłka a jabłko na przekaske, za mało tu białka a za duzo wegli

moje śniadanie od pewnego czasu- to właśnie owsianka z jabłkiem na wodzie- moim zdaniem menu bardzo dobre- do tego jeszcze płyny- typu woda, ziołowe herbatki :) powodzenia!

Gość Tatiana1111
wiecej białka i warzyw, warzyw przedewszytskim! No i wazne nie podjadać słodyczy ani przekasek, ja ratuje sie w chwili słabosci sorbetami np od grycana, malinowy jest pyszny a zabija moja chcicę na słodkości :)) a ma tylko 40 kcal w gałce. czasami robie tez jogurt naturalny ze słodzikiem i kakao, tez pycha :)

Gość ankaaaak
Kompletnie do chrzanu, w KAŻDYM posiłku powinna być solidna porcja białka, 25-30% całości kcal powinno pochodzić z tłuszczy (a w twojej "diecie" nie ma ich w ogóle!), owoc to nie jest posiłek... Tak wygląda zdrowa i przemyślana dieta: http://www.sfd.pl/PRZYK%C5%81ADOWY_JAD%C5%81OSPIS_DLA_KOBIETY_OD_PODSTAW.-t493530.html Widzisz różnice? Tu na dole też masz ważne rzeczy o odżywianiu na redukcji: http://www.sfd.pl/Odchudzanie_%C5%81opatologicznie%2C_czyli_odpowiedzi_na_najcz%C4%99%C5%9Bciej__zadawane_przez_kobiety-t585708.html

Gość myayana
ja nie cwizce wiec te link nie dla mnie

Gość ankaaaak
Ten link jest jak najbardziej dla ciebie. Po prostu bierzesz jadłospis z dni beztreningowych i wyliczasz odpowiednie do aktywności zapotrzebowanie.

Gość myayana
sprawdze ,dziekuje

Gość myayana
ale jak obliczyc te bmr i inne zeby obliczyc zapotzrebowanie , kazad stronka inaczej przedstawia masz moze linka sprwadzonego?