Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z grubej rury powiem tyle..

Czy wszystkie matki i przyszłe matki są takie głupie..?

Polecane posty

Gość ale pustaki czasami na kafe sa
a w gingol chcesz no ty podszywie, bo sie wkurze i urodze zeby mial mnie kto bronic

Gość mój przejął syna
no ja mam 5 minut na pieszo :)

noom pisz dalej ... i powiesz mi ze masz 20 pare lat ? widac ze nie dojzalas do zycia... ojj dziecko szkoda mi ciebie

jestem zjebem a pustak mam na drugie

ahh to jeszcze blizej niz ja hehhe ....

bo ja mam 10 i jestem juz dojrzala, na tyle, ze po stosunku nie biegam do ubikacji robic testu, albo jak mi sie @ spoznia to nie panikuje

Gość cant look at this
o boze i po co te podszywy :/ ... dziecinada ... autorko zgadzam sie z toba wiele jest tutaj takich tematow... ale wkurza mnie to ze taka jezdza po mlodych matkach ... jedna kobieta ma instynk macierzynski a druga nie i tyle :/

Gość mój przejął syna
No bardzo blisko :) i w sumie fajnie tak mieszkać,bo można wybrać się na wycieczkę zagraniczną w przerwie na drugie śniadanie :D

PODSZYWIE - nie latam po kazdym stosunku do toalety testy robic bo nie ma takiej potrzeby ... ale brava za wyobraznie ...

Gość boleslawiec- nasze miasto
podszyw zamknal dupe ... hehehe pojebay jest ten topik to cale kafe i kurwa wy co pierdolicie ze dzieci beda wam uslugiwac na starosc i ze matki ktore rodza sa nienormalne ... zaden facet nie bedzie chcial z takimi pustakami zycia ukladac szmaty !

Gość fjgjgkhkjjk
czasami myślę że dzieci mają te tematy zakąłdają przeważnie głupawe panny "narzyczone" które chcą szybko chłopa złapać na dziecko bez rozumu, pracy, wykształcenia, przeważnie nie mają nawet 25 lat xoxoxoxoxoxoxoxoxox Odezwała się pewnie podstarzała 35l która mysli że bedzie lepsza matka ze wzgledu na wiek hahahah

Gość boleslawiec- nasze miasto
dokladnie zgadzam sie ....

Gość ja też się zgadzam z autorką
nie jestem w stanie pojąć tych staraczek - 3 dni po owulacji już robią testy ciążowe a na 2 tyg. przed terminem okresu mają objawy z 8tc ! Rozumiem starać się ale po odwiedzeniu ginekologa, po zbadaniu, po wykluczeniu zaburzeń hormonalnych i potwierdzeniu,że owulacja jest. 99% lasek na kafeterii zaraz po zaprzestaniu tabletek i ostatniej wizycie u ginekologa rok wcześniej stara się o ciążę.Jak już się uda zajść to rozpacza ze ciąża biochemiczna, poronienie,niedoczynność,nadczynność,toksoplazmoza,cytomegalia grzybica i wiele innych.I po co ta rozpacz? same sobie jesteście winne. Nie ma nic bardziej durnego jak uważanie ze" boli mnie lewy jajnik to ból owulacyjny "- tego się nie da czytać ! ufać dwóm kreskom testów owulacyjnych i być przekonanym ze to owulacja- ale bzdury ! jakby owulacja była to jedna z drugą zaszły by w ciąże a tu pół roku i nic. Najbardziej zaskoczyło mnie jak laska stara się dwa czy trzy cykle nie udało się to idzie na stymulacje clo - pustak czy desperacja? Kobiety rok się starają i takie głupie nie są. A niech ktoś spróbuje na topiku u nich napisać prawdę - zniszczą w 10 sekund.

Gość do z grubej rury powiem tyle..
a ja powiem z grubej rury,że możesz się nie wpier*alać. Nie rozumiem takich ludzi jak Ty, bo co szkoda Ci,że ktoś może żyć nadzieją, że jednak jest w ciąży, gdy nie może zajść? po prostu jak Ci coś nie pasuje to nie czytaj i tyle. bo niby po co założyłaś ten temat? Mi też sporo tematów nie odpowiada,że są, a nie zachowuję się tak jak Ty i nie spisuje temat za tematem i użalam się jak Ci ludzie mają źle w głowie..Nie wiem, ale myślisz,że to Ty tutaj będziesz każdemu dyktować warunki co może a co nie? oj szkoda słów do Ciebie. jak Ci coś nie odpowiada to wyżal się na fb haha tam jest dużo koleżanek Twojego poziomu;) podyskutujecie sobie..

Gość z grubej rury (...)
Widzę że zawrzała dyskusja i po mojej chwilowej nieobecnosci pojawiły się cudowne podszywy. Ludzie, którzy mają dzieci to normalni, zdroworozsądkowi ludzie w 90% :) 10% to degeneraci zabijający swoje dzieci. Do osób które myślą, że dzieci mają tylko egoiści i nieinteligentni: idźcie przedstawić swoje zdanie waszym osobistym rodzicom :) na pewno ukochają Was po pachy.. Wracając do tematu: 94% tematów zakładanych na kafe odnośnie: @, owulki, przytulanek, dwóch kreseczek itp itd - to kobiety (dziewczyny), które dopiero zaczynają starania, które nie mają o tym pojęcia, lub naprawdę desperatki..

Gość z grubej rury (...)
do z grubej rury powiem tyle.. a ja powiem z grubej rury,że możesz się nie wpier*alać. Nie rozumiem takich ludzi jak Ty, bo co szkoda Ci,że ktoś może żyć nadzieją, że jednak jest w ciąży, gdy nie może zajść? po prostu jak Ci coś nie pasuje to nie czytaj i tyle. bo niby po co założyłaś ten temat? Mi też sporo tematów nie odpowiada,że są, a nie zachowuję się tak jak Ty i nie spisuje temat za tematem i użalam się jak Ci ludzie mają źle w głowie..Nie wiem, ale myślisz,że to Ty tutaj będziesz każdemu dyktować warunki co może a co nie? oj szkoda słów do Ciebie. jak Ci coś nie odpowiada to wyżal się na fb haha tam jest dużo koleżanek Twojego poziomu podyskutujecie sobie.. żyć nadzieją może, nikomu nie bronię ale gdybyś ze zrozumieniem przeczytała co temat przedstawia i co mam na myśli to może i byś zrozumiała. Chociaż po takich tekstach jak: fb, haha wnioskuję, że siano z Twej głowy wystaje :)

Gość wifigdansk
ale czemu się tak denerwujesz? poprostu nie czytaj takich tematów i bedziesz miala spokój:)

Gość DO z grubej rury powiem tyle..
haha no własnie z Twojej chyba;) bo to jest identyczny poziom tego co tu założyłaś ten temat z tym co byś to napisała na fb;)

Gość z grubej rury (...)
do z grubej rury: nikt nie każe Ci wchodzić i komentować tematów, na które nie masz nic ciekawego i konkretnego do powiedzenia :) więc może się pożegnaj ?

własnie sama sobie odpowiadasz na pytanie;) założyłaś ten temat po co? Ty masz jakiś problem z sobą;)

Gość z grubej rury (...)
nie mam ochoty czytać Twojego jowialnego lamentu dziewczyno więc zajmij się swoimi kredkami bo nie chce mi się uświadamiac Cię jaka jesteś niedojrzała do tego tematu. cześć

przede wszytkim ja nie chce nikogo poniżać czy wyśmiewać;) ale sama zachowujesz się tak jak autorki tematów które wymieniłaś wyżej;) najpierw zastanów się dobrze nad sobą dopiero krytykuj innych;) TO WSZYTKO co mam do powiedzenia.

Gość JIiIHDEFG
Czy kobiety starające sie o dzieci mają 5 lat? kuźwa.. x x x x x No w tym wieku to napewno kobieta, tym bardziej starająca się o dziecko... Autorka idiotka!

Gość z grubej rury (...)
to była ironia ;) jesli tego nie rozumiesz, Twój problem.