Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyszlam z kurnika

Nienawidze ksiezy! Sa obludni... uprawiaja sex

Polecane posty

Gość wyszlam z kurnika

Najchetniej to bym ich wszystkich poslala do diabla. Maja dwie twarze. Pierwsza pokorna i usmiechnieta taka niewinna i skromna na oltarzu. Druga dumna i pewna siebie obludna czekajaca na znak. Nie moge patrzec z jakim spokojem i sercem pelnym falszywej wiary modla sie i prawia kazania niewinnym ludziom na oltarzu po czym zdejmuja koloratke i udaja sie na spotkania we wiadomym celu. Szukaja sexu, sa facetami w dodatku podwojnie gorszymi niz Ci szukajacy rozrywki poza domem!

Gość banda wariatów
no i co w związku z tym ?

Pewnie w takim stopniu obłudni jak większość z nas... Chociaż może mnie, bo samo chodzenie w sukience to już w sumie jakaś deklaracja:)

Gość wyszlam z kurnika
Pragne zeby sie wam wreszcie otworzyly slepia. Jaka banda chamow w kolo nas otacza. Niektore z was wysylaja dzieci na rozaniec, oaze czy inne kolka zainteresowan. Daja datki a co oni robia? Powinno sie takim ludziom na wstepie obcinac! Zadaja od nas czystosci a sami zyja w gownie. Poprostu bylam u spowiedzi przedslubnej i zawralo we mnie!

Gość wyszlam z kurnika
nie wkur wia Was, ze tak jest? I ze nikt jeszcze nie odwazyl sie zadnemu z nich wyrzucic to prosto w oczy?

Szlachetne intencje Ci przyświecają, ale to raczej walka z wiatrakami. Mnie też przeraża to targowisko fałszu, ale w końcu mają monopol na życie wieczne, więc nie ma wyjścia:)

Gość banda wariatów
no ,ale czego konkretnie ?

Gość wyszlam z kurnika
Najgorsze to ze maja taki dobry kontakt co niektorzy z mlodzieza, ucza w szkolach, nakazujac przestrzegania przykazan, robia dziecia od najmlodszych lat wode z mozgu. A na boku po mszy obracaja panienki. Moze znajdzie sie jeden idwazny ks na tym forum. I stanie w obronie kolegow? Prosze bardzo czyn zle ale nie gan innych skoro robisz tak samo!

Gość ghyd
Zdaje się, że trafiłaś na jakiegoś dociekliwego czarnego. Zadawał zapewne bardzo osobiste pytania. I to Cię doprowadziło do białej gorączki. Pewnie był ciekaw, ile razy było przed śłubem.. ;-)

Gość wyszlam z kurnika
najgorsze jest ze wiekszosc wie jak jest i mimo to trzymaja geby na klutke!!! Czego wy sie boicie?

Gość wyszlam z kurnika
dalam gnojowi do wiwatu az zbladl, zrobilam mu pranie mozgu, wcislam ze go widuje regularnie z laseczka. I tak dlugo nawijalam ze wkoncu moze nie przyznal sie oficjalnie ale tym co powiedzial nie zaprzeczyl. Zlapalam byka za ogon podstepem!!!

Gość ghyd
Organizujesz antyklerykalną insurekcję? ;-)

Gość wyszlam z kurnika
Nikt mu przeciez nie dal prawa wjezdzac w tak prywatna sfere jaka jest sex

Ja uważam, że dla wszystkim przyniosłoby korzyści, gdyby celibat zniesiono...

Gość wyszlam z kurnika
Zbierzmy sie wszyscy w sile. Chwycmy w dlonie widly i sikiery i wypedzmy to zlo z naszzego kraju. Nie badzmy obojetni na to zaklamanie. palmy na stosie i bezczescijmy ich ciala na oltarzach. A potem stworzmy przykladny narod, w ktorym zapanuje spokoj, radosc i milosc. Nie bedzie szatan naszych dzieci pouczal, hip hip hura!!!

Gość wyszlam z kurnika
i na koledzie zrobie to samo! Mam tylko nadzieje ze pojawi sie ktos inny!

Gość ghyd
To bardzo ciekawe, co piszesz. Nie zemdlał czasem podczas twojego monologu? ;-)

Gość wyszlam z kurnika
ja rozumie celibat i to ze na boku chce mu sie itd. ale wku rwia mnie ze prawi moraly, wyciaga wnioski, obwinia a sam swi nia robi to samo!

Kościół w tym kraju to mafia we Włoszech. Nie ruszysz, chyba że nagle zamienimy się mentalnością z Czechami.

Hmm, to w takim razie to forum jest bardzo podobne - wszyscy prawią morały, a na boku...:) To po co go w ogóle słuchasz?

Gość wyszlam z kurnika
mysle ze jakby sie znalazlo kilku odwaznych to by szlo cos z tym zrobic. Tylko po co nie? Wam jest dobrze tak jak jest a im tez! Ostatnio gdzies wyczytalam ze nawet kler nad tym trzyma reke! Mial ktos racje piszac wyzej ze to pierdolo ny MONOPOL jest!!!

Nie czuję się i nie zależy mi, żeby być zbawcą ludzi naiwnych. Chcą, to niech sobie wierzą - wolna wola. Jedyne, czego bym chciał, to żebym nie musiał ich żywić ze swoich podatków, a tak niestety jest...

Gość ghyd
Problem w tym, że on jednak ma prawo wjeżdżać w tak prywatną sferę. Mówi o tym pkt 6 z takich bardzo starych 10 zaleceń... ;-) A jeśli to się Tobie nie podoba - droga wolna! Albo jesteś w związku religijnym i stosujesz się do obowiązujących w nim zasad, albo - załóż sobie własny. Nikt dla Twojej wygody przykazań zmieniać nie będzie, nieszczęśliwie ugodzona w swej prywatności paniusiu... A jeśli ksiądz się łajdaczy - odpowie za to. W swoim czasie. Przed Najwyższym Trybunałem. Tak jak my wszyscy...

Gość wyszlam z kurnika
Moim zdaniem wiara to jedno a ksieza to drugie. Kazdy ma wiare. Jednak takim postepowaniem koscol katolicki dazy do tego by tej wiary bylo mniej niz wiecej. Tu niby zachecaja do malzenstwa, slubu koscielnego a tak naprawde po spowiedzi przedslubnej zaczynymy sie zastanawiac czy wogule ten slub ma sens... przynajmniej ja tak mam

Nie każdy ma wiarę... Jak się jej nie ma, to łatwiej zrozumieć postępowanie księży i je usprawiedliwić.