Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyszlam z kurnika

Nienawidze ksiezy! Sa obludni... uprawiaja sex

Polecane posty

Gość wyszlam z kurnika
ale wiesz przynajmniej maja jaja zeby to zrobic a nie tak ukradkiem na boku. Pamietacie ta afere co laska urodzila na plebani a ks siedzial obok i jej nie pomogl. I jeszcze wyszedl bezkarnie z calej afery. Mnie to sie scyzoryk otwiera jak se pomysle...

dalas dupy wiec znow sie realizujesz zmijo wszedzie....malo ci siac jadem tam to przylazlas tu ...ty zgnila poczwaro

Gość no co za cmoki
jednego topiku ci" kuro z kurnika" nie wystarczy?Wylazlas i gdaczesz,bo to kur natura...

Gość do tej kury
co ty opowiadasz?idzie do spowiedzi przedslubnej -a w nic nie wierzy!to po co ci ten slub w kosciele?bo sukienka ladna?co za glupie stworzenie...

i co ...zapal minał?....popiszesz sie jeszcze....czyms zainwestuj w swoja edukacje ..bo dupszstyla juz dalas...

Ta księża są fałszywi i każdy o tym wie. Złodzieje ciągle im mało kasy, ale co mnie to w sumie obchodzi, czy jeśli oni byli by tacy uczciwi i w ogóle to czy mi żyło by się lepiej? Wątpię ;)

Gość do niktos01
po co podciagasz do gory ten idotyczny i bezsensowny topik!

Gość sto lat samotności :(
nie czytałam wpisów - tylko pierwszy księżą są ludźmi mają swoje zalety i wady jak każdy nie nam oceniać czy są obłudni tacy czy inni ( kto jest bez grzechu niech pierwszy rzuci kamień...) zastanowił się kiedyś ktoś jakie to jest poświęcenie (brak mi innnego określenia) całe życie bez bliskości drugiej osoby i nie mam na myśli tylko seksu ale takie "zwykłego" przytulenia,uścisku rozmów o wszystkim i o niczym

spoko uwierz nie jest tak zle .......ta samotnosc jest wypelniona powolaniem ....dla Boga i ludzi jesli ktos tokieruje we wlasciwym kierunku nie jest sam...

Gość dhjskioa
skskiwksmdmkdksksmm

Gość Cessna505
Ciekawa definicja celibatu".Kaplan nie moze miec zony"-nic nie jest wspomniane o sexie

cesna ...mam dla ciebie wiadomosc kup sobie pieska ....sciagnij majteczki i niech cie ugryzie w tylek tak poteznie zapewniam cie ...wtedy to bedzie seks