Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorisabellee

bHCG 11 dni po stosunku?

Polecane posty

Gość dorisabellee

WIem, że to KOLEJNY temat z cykli "Czy mogę być w ciąży?", ale liczę że znajdzie się jakaś dobra dusza, która mnie uspokoi jakoś. :( Ogólnie tak: ostatni okres miałam 8.10. Cykle mam zazwyczaj 31-32 dni, choć czasem dłużej i ogólnie nieregularnie. W tym miesiącu miałam kilka "sytuacji", za każdym razem z prezerwatywą, no ale może czegoś nie zauważyliśmy... Ostatni raz kochaliśmy się 4.11. Okres powinnam dostać ok. 9-10.11 a cały czas nic. Zrobiłam testy ciążowe 10tego i 14tego - nic, jedna kreska. Dzisiaj zrobiłam test bHCG i mam wynik

Gość dorisabellee
wynik

Gość dorisabellee
poniżej 0,01, nie wiem czemu ucina mi to w powyższych postach. Myślicie, że mogłam zrobić za wcześnie czy raczej mogę już odetchnąć?

Gość Perw mobilna
Nie masz co z pieniędzmi robić? :o

Gość pszczolineczka
Halo halo! Dziewczyna się tylko pyta, a test ciążowy czy opłata za badanie bHcg to nie majątek ! i co jesteś w ciąży? Chyba nawet nie będąc w ciąży możesz mieć do 1,00, ale w normach obok wyniku powinnaś mieć normy i podane tygodnie np pow.10,0 to4-5tydz. ( tak na oko mówię bo nie pamiętam norm) Ale jak masz takie nieregularności z okresem to może Twój organizm zrobił CI po prostu psikusa ;)