Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperatka123654

chciałabym być facetem...

Polecane posty

Gość desperatka123654

i nie! nie myślę o zmianie płci bardziej mam na myśli charakter facetów...Kobiety są zbyt skomplikowane, sama ze sobą nie wytrzymuję raz chce to zaraz tamto ,a jak to dostanę to i tak będzie mi czegoś brakowało...A faceci...Mówi tak to tak myśli, chcę to, to to chce...No i w dodatku zawsze mają orgazm! Ech czemu nie urodziłam się mężczyzną... Zycie mężczyzny musi być piękne...

Gość bufu
chciałbym być kobietą, bym się pieścił wszędzie, i to facet by na mnie robił a nie odwrotnie i orgazmy wielokrotne

Gość desperatka123654
czasy gdy facet robił na kobietę dawno minęły... Ja też bym się "pieściła" jako mężczyzna...Wielokrotne orgazmy? zdarzaja sie zdecydowanie za rzadko...a no i na seks miałabym częściej ochotę...Wsytarczyłaby mi jedna para butów...nie musiałabym dzieci rodzic...chodzic w ciązy i przez to nie móc wypić głupiego piwa...ech...

Gość ghrrrrrrr
"a no i na seks miałabym częściej ochotę...Wsytarczyłaby mi jedna para butów...nie musiałabym dzieci rodzic...chodzic w ciązy i przez to nie móc wypić głupiego piwa...ech..." ochota na seks to kwestia indywidualna a nie zależność od płci nikt ci nie każe rodzić i chodzić w ciąży możesz chodzić w jednej parze butów jeśli zechcesz i jeśli chodzi o kwestię skomplikowania to uwierz, że tacy też bywają mężczyźni, tak samo zdarzają się proste kobiety

Gość bufu
kobieta ma łatwiej o seks

Gość desperatka123654
ale własnie przez to ze jestem kobieta chce rodzic, chodzić w ciązy i miec wiecej niz jedna pare butów!! gdybym nią nie była byłoby inaczej! ale mam hardcore w glowie, nawet nie umiem tego wyjasnic...jestem chora psychicznie czy po prostu takie są kobiety?a ...

Gość desperatka123654
ale to cenna uwaga! kobieta ma łatwiej o seks...Tylko ze wtedy jest określana łatwą czy cos w ten deseń

Gość ghrrrrrrr
a ja jestem kobietą i nie chcę rodzić i nie chcę mieć dzieci to, że ty tak masz to nie znaczy, że inne też :O

Gość desperatka123654
w takim razie chce być prostą kobietą,można się tego nauczyć?

Gość ghrrrrrrr
a mój facet nie chce chodzić tylko w jednej parze butów i jest to bzdurna teoria, że to jest wina płci :O

Gość bufu
nie o to chodzi, facet musi się namęczyć i nie zawsze mu sie to udaje a facetka wystarczy ze sie usmiechnie i rozlozy nogi i juz ma to co chce i jeszcze jaka kaske wyciagnie

Gość desperatka123654
pfff rozłoży nogi? i co z tego ma? podłub sobie w nosie! taka sama przyjemność

Gość eloeloelooo
co to za glupie, stereotypowe myslenie? ludzie sa rozni, nie kazda kobieta chce rodzic, nie kazda jest niezdecydowana, tak samo jak nie kazdy facet ma jedna pare butow itp, litosci, co to ma byc...