Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jowitkaaaa24

jets ktoś z nerwica kto chce porozmawiac????????????

Polecane posty

Gość jowitkaaaa24

Moje objawy sa bardzo dokuczliwe Mam ogromne zawroty i uciskowe bole glowy kolatanie i niemiarowe bicie serca dusznosci bole kregoslupa i karku drgawki bole miesni nagle zmiany temperatury ciala ucisk w mostku,mdlosci ,jestem okropnie nerwowa,czesto miewam zaburzenia wzroku oraz zatykaja mi sie uszy, chce mi sie plakac bez powodu czuje jak bym umierala, problemy z pamięcią,kłopoty z koncentracją,obsesyjne, nieracjonalne myśli, od których nie moge się uwolnić.... ;(dretwieje mi jezyk,rece ,twarz....kłopoty z koncentracją,latajace kreski kropki czarne w oczach....miałam tk,echo,ekg,spirometrie,usg jamy brzusznej itd i nic nie wyszło na kołatania serca mam propanolol ale on prawie nic nie daje dodam ze mam podwyzszone tsh ktore lecze to wykancza mnie juz ponad 2 lata nie wiem gdzie mam szukac pomocy ...;(powiem jeszcze ze po zapaleniu papierosa wszystkie objawy atakuja ze zdwojona siła.....najgorsze jest to ze wmawiam sobie rózne choroby dlatego ze zaden lekarz nie postawił mi konkretnej diagnozy,a ja ciagle zle sie czuje i urajam sobie ze to cos groznego--bo przeciez zdrowy człowiek sie tak nie czuje ...;(

Gość idź do psychiatryy.....
i zacznij co dzień pić melise

Gość gutosłwiwecki
hej koleżanko pisałaś wczoraj, doradzaliśmy Ci już do specjalisty czas i główka do góry nie Ty jedna i ostatnia tak masz ale są lekarze i leki wiec spoko :D

Gość jowitkaaaa24
myslisz ze moje objawy to nerwica ???dodam ze po zapaleniu papierosa to 2 krotnie sie nasila ;(

Gość znerwicowanyyy
pdaj skype lub gg

Gość jowitkaaaa24
tak pisałam..nie moge sobie znalesc miejsca nie mam z kim porozmawiac boje sie ..przepraszam ze was zanudzam ...

Gość 0ko Saurona
whedif przyjdzie to Ci pomoże

To może być nerwica. A to, że objawy nasilają się po zapaleniu papierosa, no cóż mózg może podświadomie wysyłać sygnały, że właśnie wtedy nasilają się te ataki.

Gość jowitkaaaa24
aha rozumiem slicznie dziekuje ;*

Gość gutosłwiwecki
hej spoko i nie zamartwiaj się, ale do lekarza bo szkoda zycia na smutki kobieto życie szybko mija, nie bój się niczego to wszystko Twoja chora wyobraźnia i głowa, a tak w ogóle to jesteś zdrowa :D

Gość jowitkaaaa24
dziekuje dziekuje :*:*:*:* jutro sie rejestruje ;*

Gość lekarztojaa
Ile masz lat Jowita?

Gość jowitkaaaa24
24

Gość desperatka123654
to mogą byc objawy tarczycy! ludzie nie zdają sobie sprawy jakie szkody wyrządza tarczyca! a sama wspominasz ze tsh podwyzszone... Ja przez 5 lat leczyłam sie na nerwice depresyjna łykałam aurex! po nim czułam sie jak nowonarodzona! byłam dla wszystkich miła i az chcialo mi sie z nimi rozmawiac. Moimi objawami były problemy z oddychaniem i mega nerwowosc na wszystkich krzyczałam, nie szło ze mną rozmawiac...Zaszłam w ciąże ( planowaną), odstawiłam leki, wszystkim ( głupia ja) pochwaliłam się ciążą i w 8 tygodniu poroniłam od tamtej pory nie biore leków, zaczęlam szukac przyczyny,okazało sie ze tarczyca, biore thyrozol i jest git:)))

Gość łokitokiokidoki
hej, mamy podobnie. też to wszystko przerabiałam. Badania chyba miałam wszystkie możliwe, nie raz mnie zabierało pogotowie. Też biore betabloker. Chodze na terapie ale ona nie wiele daje. czuje że moje życie będzie już takie zawsze. Po prostu jedni się rodzą w czepku a inni mają usrane życie i tym kimś innym jesteśmy akurat my...

Gość Tez tak mam a na to
Najlepsze jest ruchanie w kakało. Pozdrawiam

Gość lekarztojaa
Po 1 masz pewnie niedoczynność tarczycy, więc wyreguluj hormony i zobacz jak się poczujesz. Być może masz też chororę Hashimoto. Po 2 nie bierz pramolanu. Może spróbuj Citabax. Pozdrawiam

Gość jowitkaaaa24
ooo przykro mi ;* ja biore Euthyrox 125 2 rok ale nic nie pomaga :(jest coraz gorzej

desperatka123654 masz rację. Równie dobrze może to być też grzybica, ba nawet jak by się uprzeć to anemię można by podpiąć. Ale najważniejsza jest właściwa diagnoza a dopiero leczenie bo może się okazać, że dziewczyna się niepotrzebnie lekami faszeruje :)

Gość kolebkkaaa288
ja mam nerwice. mam objawy co autorka. robilam badania tarczycy i wyniki sa ok. wiec niewiem co mik moze pomoc.

Gość Tez tak mam a na to
Walenie w kakało! Pisałam ci tempa zdziro! Nie rozumisz? Pozdrawiam

Gość Znam to uczucie tylko
Mi drentfieje penis. Co radzita?

Gość jowitkaaaa24
czasem czuje sie troszke lepiej ale to godzinke moze w dniu ;( wczesniej te objawy towarzyszyły mi ok2-3tyg i wszystko wracalo do normy teraz juz 3 miesiac jest bez zmian ;(

Gość desperatka123654
ja sie faszerowałam lekami kupe lat! był paxtin aurex jakies tam jeszcze...wszystkie sprawiały ze libido spadało do zera...teraz biore hormony na tarczyce, czekam na poprawe i znowu bede sie starała o dziecko:)

Gość jowitkaaaa24
ja biore propanolol ;/ale mam wrazenie ze on jeszcze bardziej mnie zamula --- tyle ze moze na chwile uspokoi to ,,szalone"serducho... w takim razie zycze powodzenia w staraniach

HEj! Jest zle zTobą a może być jeszcze gorzej jak nie pójdziesz do psychiatry.Ja też to przechodziłam.Biorę leki przeciwdepresyjne i przeciwpadaczkowe chociaż niemam padaczki.jest ok.Miałam silne zawroty głowy szumy w uchu i Twoje objawy.Może dojść do tego że będziesz bała się wyjść z domu jak ja.moment krytyczny miałam 2 lata temu.nie mogłam nawet uleżeć 2 min na łóżku o spaniu nie było mowy. Nie wstydź się i idź po pomoc!

Gość Juz mnie ta wasza gadka
WKURVVIA !!!

Gość desperatka123654
propanolol jest tylko i wyłacznie na to zeby serce nie kołatało! Tez mi to przepisano na tarczycę...bo kołatanie serca to jeden z głownych objawów tarczycy...jednak przestałam to brac bo nie miałam az takich problemów z sercem zeby truc sie kolejnymi lekami

Gość lekarztojaa
A to sory, przeczytałem Pramolan:)