Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nietakitajemniczy

Mam AIDS!

Polecane posty

Gość nietakitajemniczy

Mam 25 lat, 3 dzieci. Do tej pory wiodłam szczęśliwe życie, dopóki się nie dowiedziałam, że mój mąż jest nosicielem HIV. Czekam tylko na śmierć,co robić,jak się w tym wypadku zachować?

Gość nietakitajemniczy
A co z dziećmi? Brak mi słów... Od lekarza miał wystawioną diagnozę,ostatnio znalazłam w jego dokumentach!Co to za człowiek!

Gość za dużo tego
Naoglądałaś się Ukrytej Prawdy? :D

Gość nietakitajemniczy
Za dużo tego, smiej sie smiej... maz z pracy jeszcze nie wrocil, przeslalam mu emailem zeskanowane papiery,ciekawe jak sie dupek wytlumaczy,o wszystkim poinformuje was nabierzaco...Szkoda mi dzieci :( Czy istnieje mozliwosc,ze jednak nie sa zarazone?

jesli maz byl zarazony przed twoja ciaza to tez dzieci sa zarazone! jesli stalo sie to po ciazy powinno byc wszystko ok ale to sie i tak odbija dopiero po paru latach czy miesiacach zalezy ak bardzo zaawansowany jest ten aids.Od czego dostal aids?

takich rzeczy nie skanuje sie przez emaila tylko robi mu sie niespodzianke .....a nie wrocil bo wie co go czeka a ze juz go poinformowalas o tym to juz znajdzie w tym czasie wytlumaczenie sie zanim zawita do domu

o czym ty piszesz pixela , przeciez przy kazdej ciazy robia badania i na HIV tez, mala istnieje mozliwosc zarazenia przy normalnych czynnosciach,np .mycie przebieranie itd. Musialyby miec kontakt z krwia...

pry myciu i przebieraniu aids dostac? ooo to 3/4 polski powinno miec aids tak?ale glupoty gadasz......jak juz mowilam igly lub kurwy doprowadzily do tego!!! poczytaj sobie tylko przez krew mozna dostac aids

Gość hfhdbf
Zeby miec aids najpierw trzeba.miec hiv ciemniaki

No to się ciesz! Gdybyś miała nieoperowalnego raka bylabys w o wiele gorszej sytuacji :P

Gość ByleDoKońca
ooo kapusta spadła z drzewa znowu ktoś sie naoglądał seriali

Tak, tak :O Ostatnio mało słychać o tej, chorobie. :O Jakby była uleczalna. Jeeabać raka, jak na nie go masz zdechnąć, to i tak się stanie. Na razie prewencja jest jedynym sposobem, by nie zostać wylosowanym w totolotku życia, na tego, który wie kiedy naprawdę przewróci się na drugą stronę. Warto więc przypomnieć że AIDS, najchętniej przenosi się drogą płciową. I dać sobie spokój, jeśli to plus, bo ignorancja jaki opływa ten kraj, daje ci swobodę zarażania innych. I tak obywatel Afryki, pozapinał sobie parę duupek, które poleciały na czarnego kutasa i zrobił im niezłego psikusa. Teraz byle przeziębienie i przewózka na drugą stronę Styksu. Dlatego warto walić ascetycznie prowadzące się towary i nie narzekać, jak świeżo poznana dziewczyna, każe zakładać gumę...

Gość gość
Bo jest uleczalna. Kosztowna ale uleczalna.

Gość gość
kto tak c***owiedział ze uleczalna zarty sobie robisz,a to że na aids choruje juz co piaty polak to tajemnica,ryzykowne zblizenia seksualne,czesta zmiana partnerów prowadza do wielu chorób,hiv wirusy które powoduja u kobiet raka szyjki macicy,ale głupota jest ponad

Gość hennio5
Sa ludzie w Polsce ktorzy twierdza ze moga uzdrowic z hiv aids i innych chorob. https://www.youtube.com/watch?v=JZIw_g-uDEA Stoja w zatloczonych miejscach w Polsce w roznych miejscach i mowia ze uzdrawiaja za darmo jest o tym pod koniec filmu z tego linka.

Gość gość
W tak młodym wieku troje dzieci?Ile jestescie po ślubie?

Gość mircio
Sa ludzie w Polsce ktorzy twierdza ze moga uzdrowic z hiv aids i innych chorob. https://www.youtube.com/watch?v=JZIw_g-uDEA Stoja w zatloczonych miejscach w Polsce w roznych miejscach i mowia ze uzdrawiaja za darmo jest o tym pod koniec filmu z tego linka.