Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malibuu123

Problem z penisem czy moją cipką ?

Polecane posty

Gość rewiaa666
tak i bedzie patrzyl jak ona placze z bolu ale bedzie ja przytrzymywal jasnee nie pieprz glupot chyba ze jest sadysta i kreci go jak boli kobiete.

Gość akukuruku
A ginekolog Cię oglądał? Powinnaś sprawdzić, może to jakaś wada anatomiczna. A jak nie, to może jakaś blokada psychiczna, może wewnętrznie nie ufasz partnerowi, albo boisz się seksu. Czasem takie problemy mają podłoże psychiczne, czasem anatomiczne. Jeśli nie ma wad anatomicznych, to pewni gin jakoś Ci doradzi co z tym zrobić. Wiem, że błonę można sobie przeciąć właśnie u ginekologa..

Gość malibuu123
A to pytanie do mnie czy Sylwusi ? :P Przyjmijmy, że do nas dwóch ;) Byłam u gina po tabletki i przy okazji mnie oglądał, ale nic nie powiedział, że budowa nieprawidłowa czy coś. Nawet o błonie nie wspomniał, że gruba. Nic... Jak podłoże psychiczne ? Jestem już z Nim długo i nikomu nie ufam bardziej. Może nieświadomie zaciskamy te mięśnie kegla ? Nie wiem.

Gość sylwusiaaa2
Mnie nie oglądał ginekolog więc nie wiem.. Dlatego zamierzam pójść. A co do zaciskania mięśni. Może za pierwszym razem jak poczułyśmy że to taki ból teraz mamy jakąś blokadę psychiczną właśnie i boimy sie tego bólu. Sama już nie wiem co mam myśleć...Chciałabym mieć to już za sobą.

Gość malibuu123
Czasami przy wkładaniu, żeby odwrócić moją uwagę pieprzy jaka ta pościel jest ładna ;/ albo co Ci kupić na Mikołajki ? ;/ i nic !!! Zaczyna boleć. Więc nie wiem co jeszcze możemy zrobić... ;(

Gość sylwusiaaa2
Nie wiem też próbujemy i próbujemy i nic.. :( Ty masz jeszcze ten plus że to twój stały partner i rozumie że cię boli. A u mnie jest troszkę inaczej... Narazie niby rozumie ale jak długo jeszcze to nie wiem, wkońcu mu się znudzi czekanie na mnie i znajdzie sobie kogoś innego do seksu... Nie wiem co mam zrobić :(

Gość malibuu123
Też myślę, że chyba tutaj leży problem. Blokada przed ponownym bólem. No, ale nie wiem... Ciebie gin jeszcze nie widział. Ja już mam dość :( Chcesz to w końcu zrobić, a zawsze jest coś nie tak. Jakie to flustrujące -.-

Gość reniimenii
hahahaha malibu i co chcesz na te mikolajki ?? ;dd

Gość koles wzial sobie dziewice
bo moze jej wmowic, ze ma 24 cm :D

Gość malamana
...cipka??? Cipkę to się ma w wieku 10 lat...kobieta ma pochwę...

Gość akukuruku
Może właśnie się zraziłyście przy pierwszej próbie.. Mnie też bolało, próbowałam się wyrwać, ale zostałam mocno przytrzymana, pocałowana, popchnięta i.. poooszło ;). Nie zaszkodzi, jak przy następnej wizycie u gina wprost o to zapytacie (bo z waszych wpisów rozumiem, że wtedy to było takie ogólne oglądnięcie). Może sam lekarz ma jakieś doświadczenia z innymi pacjentkami o podobnym problemie i wie jak zadziałać (może jakaś pozycja, w której pochwa jest mniej zaciśnięta?). A próbowali was wasi faceci rozciągać ręcznie? najpierw jeden palec, potem (jak już ten jeden ma luz ; ) ) dwa, trzy.. Stosujecie nawilżacze jakieś? (może to wina tego, że za słaby jest poślizg?). W takiej psychicznej blokadzie chodzi właśnie o to, że kobieta świadomie nie odczuwa braku zaufania do partnera.. No, a może od dziecka słyszałyście negatywne opinie o seksie, spotykałyście się z twierdzeniami, że "z tego to tylko bachory i kupa chorób", może podświadomie panicznie boicie się ciąży..?

Gość sylwusiaaa2
A jak coś nie tak jest ze mną... :( Ja się nie poddam, będe próbowała dotąd aż się uda. WIEM ŻE NAM SIĘ UDA PRĘDZEJ CZY PÓŹNIEJ ALE SIĘ UDA.

Gość ;ldakl;jsakjfadslk
- kobieto błona jest przy samym wejściu, zamyka wejście do pochwy , czyli ten otworek kurna. Znaczy jak błony nie dotyka nawet to chyba nie mieści ci sie między nogami wrzuć sobie na googlach hasło "błona dziewicza" w obrazach to sobie zobaczysz.

Gość malibuu123
Nic! :D No Mikołajek jeszcze trochę czasu. A widzisz już po Nim, że ma dość ? Mój niby tego nie pokazuje. Wszystko w porządku, nic się nie stało, następnym razem spróbujemy ale czuje, że też Go to zaczyna lekko wkurzać. Bo kto by się nie wkurzył ? Nawet Go rozumiem. Chyba ja wiem lepiej ile mój facet ma cm. Z resztą twoja wiara nie jest mi do tego potrzebna. Ważne, że ja wiem. A długość nie ma tu znaczenia. Mógłby mieć nawet 10 cm i co z tego ?!

Gość sylwusiaaa2
Właśnie myślę też że zraziłyśmy się przez pierwszą próbę przez ten ból. Mój partner rozciągał mi pochwę jeden palec wchodzi drugi też, przy trzecim jest już ból ale też wejdzie, ale członek nie chce wejść. Może to moja wina, albo tak jak mówisz mój partner powinnien to zrobić trochę na siłę może wtedy by się udało.. Jestem wystarczającą mokra i podneicona więc z tym na pewno nie ma problemu że jestem za sucha..

Gość kunisiaaaaaaaaaaaa
jak blona jest przy samym wejsciu do pochwy do tej dziurki to jak to jest mozliwe wlozyc gleboko palec bedac dziewica ?? :ddd nie pieprz glupot!!!

Gość sylwusiaaa2
Błona nie jest przy samym wejściu tylko troszkę dalej.

Gość sylwusiaaa2
No przeważnie tak bywa że ja jestem trzeżwa, a nawet jak trochę wypije to w tym momencie odrazu jestem trzeżwa... Może powinnam rzeczywiście więcej wypić i wtedy się uda.. No nie wiem w każdym bądź razie będe próbować bo musi się udać prawda? A mój partner może poprosru musi zrobić to na siłę, bo wiadomo że troszkę go odpychałam jak za bardzo już bolało...

Gość malibuu123
U mnie z poślizgiem też nie ma najmniejszego problemu. U mnie tylko jeden palec wkładał. A jak chce włożyć swojego najlepszego kolegę to też dreee się w niebogłosy, że boli :P :( Masakra...

Gość też mam ten sam problem :(
z wejściem ale od razu poszłam do gina czy wszystko ok - niby tak ale badanie i USG nie było przyjemne ale teraz tak myślę...może "droga" trochę utorowana... tyle że on już nie chce...

Gość sylwusiaaa2
To widzę że trochę nas jest z tym samym problemem...

Gość making of
sylwusia ty to mozesz miec ten wewnetrzny brak zaufania do faceta i dlatego nie mozesz. wy nawet nie jestescie razem z tego co czytam to i blokada moze byc. miedzy wami pewnie nie ma wiezi

Gość malibuu123
no to zaraz się okaże, że jest nas z tak 50% w kraju :P:( podobno razem raźniej.. ;)

Gość sylwusiaaa2
making of no nie ma, ale to mój dobry kolega więc jestem pewna że to nie jest ten problem. Poza tym miałam innego partnera też próbowałam z nim to zrobić jednak tylko parę razy, kochałam go nad życie ale zmarł :( I też nie dało rady, więc tu na pewno nie chodzi o blokadę ze względu na zaufanie czy coś.. Myślę że to strach przed bólem i moja pochwa poprosru jest bardzo ciasna i to dlatego... ALE CHYBA MUSI SIĘ UDAĆ ZA KTÓRYMŚ RAZEM? PRAWDA? JAK MYŚLICIE?

Gość akukuruku
Boli, bo boli. Nie każda ma fuksa, że pierwszy raz nie boli. Może spróbujcie się zrelaksować przed wszystkim- ciepła kąpiel, winko, relaksująca muzyka. I nie myślcie o bólu. Dla mnie bylo dobre to, że nie robił ze mną tego tak bardzo powoli. Po prostu się "umiejscowił", a potem płynnie wszedł dalej. Czy wasi faceci rozdziewiczyli już jakąś przed wami? Może to też przez to, że oni boją się waszego bólu i tak się wzajemnie nakręcacie?

Gość sylwusiaaa2
przykro mi,ale to nie ja pisałam. Widocznie ktoś się pode mnie podszywa... nie moja wina.

Gość dfgtfhfgyjh
hahaha akurat sylwusia spadaj sciemniaczko ;p

Gość sylwusiaaa2
akukuruku mój facet ma 28lat jest doświadczony, jednak nie uprawial nigdy seksu z dziewicą, tak mi mówił więc dla niego to też jest nowa sytuacja. Ale chciałabym żeby zrobił to tak na siłę i po wszystkim żeby było..

Gość sylwusiaaa2
Nie wiem o co wam chodzi, weszłam na forum bo mam problem, więc po co miałabym się wypowiadać na jakiś chorych tematach... Ogarnijcie się ludzie. Zresztą to wasza sprawa myślcie sobie co chcecie. I jeszcze głupia bym nie zmieniała nicku tu pisze że dziewica tam że co innego... Aż taka chora to ja nie jestem.