Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kkmono

Czy płacąc w sklepie kartą zasłaniacie klawiaturę gdy wpisujecie pin?

Polecane posty

Gość Kkmono

Bo dzis widzialam kolejną osobę ktora tego nie robi.... Przeciez osoba stojąca za tym kto wpisuje pin wszystko widzi... I moze to byc złodziej ktory taką kartę ukradnie pozniej.....

Gość xxxxxxxxvvvvvvvvvvvv
zazwyczaj jak wpisuje pin, to te urzadzenia maja osłonki, i nie widze wiekszej potrzeby by sie chowac, lub reka zasłaniac, bo to se wtedy by pomysleli

Gość Kkmono
Ja tam żadnej osłonki w tym dzisiejszym przypadku nie widzialam... Jakbym sie przyjzala mogłabym przeczytać jaki wpisała pin pani przede mną.

Gość xxxxxxxxvvvvvvvvvvvv
ja to nawet z czystej kultury nie lukam na takie cos, u mnie w miescie wszystkie te urzadzenia maja zasłonki, ja nie chowam sie z niczym, najwyzej mnie zajebia :)

Gość lekarz z kafee
nie zasłaniam, ale zauwazę gdy ktos patrzy mi na ręce.Pozatym nie jest łatwo mnie okraść a nawet jak juz komus by sie udalo to mam limit dzienny ustawiony.

są maszynki do wpisywania pinu bez oslonek, wtedy wpisując zasłaniam tą ręką co naciskam przyciski. Jak ktoś nie załania to celowo patrzę i może ta osoba się zorientuje że ktoś może czaić się na jego kartę. Zazwyczaj jest tak że w momencie wpisywania pinu ludzie z boku odwracają głowę- a przecież nie w ich interesie jest nieznać pinu.

Gość najbrzydsze sa golfy
ja biorę tę maszynkę do ręki i jak nie ma osłonki to przysuwam do siebie, jak wpisuję kod to robię to obydwoma kciukami trzymając je blisko przycisków.trudniej jest wtedy poznać co wpisuję.

Gość mójPinek343534
kiedyś baba za mną sie tak gapiła na tą konsole że dałem jej do ręki i kazałem wpisać pin a ona do mnie że jak sie baterja w karcie wyczerpie to mi oszczędności zabiorą i nie oddadzą ok45lat

Gość Kkmono
cale szczescie ze moja waga to 143kg i jak wchodze do kasy to za mna stoja dopiero 3 metry i nic nie musze zaslaniac :) kiedys nawet utchnelam w tym przejsciu z kasy hehe ale byly jaja widlakiem na palecie mnie wywozili ze sklepu :)

Gość soeur du pikiur
gorzej z bankomatem...wszystko widac..a te osłonki nic nie dają..takie niskie małe.. mnie nie podoba sie to, ze pozostaje slad..i widac co kupuje;/ i zniecheca mnie to do placenia karta wczesniej chetnie to robilam..teraz gotowka