Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam szukam szukam szukam25

zapłacę za pomoc w znalezieni pracy w Warszawie

Polecane posty

nie mam znajomości, szukam już długo, proszę o pomoc, w zamian zapłacę

Gość hjjgghfhgfgh
wariatka

Gość Jakiś oszolom to napisał!
Możesz zaplacić dupom to może zalatwi ci koles etat babci klozetowej!?

daj namiar moze [ nie gwarantuje ] cos załatwię . i ZA DARMO! co to za kurestwo by za pomoc w znależieniu pracy brac od Osoby piniendze

Gość oranżada99
gutekszoł- znajdziesz i mi? :)

Gość julka19x
co potrafisz, jakie masz wykształcenie i ile chcesz zarabiać minimum. No i ile jestes w stanie zaplacic za polecenie.

Nie mam innego wyjścia dlatego piszę już gdzie się da :/ Nie jest mi łatwo, ale nie znam nikogo kto szuka pracowników, nie mam się do kogo zwrócić... Mam doświadczenie, wykształcenie i brak nadziei na lepsze jutro...

Wykształcenie wyższe + trzy lata innych studiów, doświadczenie na stanowiskach asystenckich, jako office manager, w banku, znam angielski. Pensja jakiej oczekuje nie jest wysoka, tyle żeby starczyło mi na rachunki czyli 1600-1800 netto. Jeśli ktoś mnie zatrudni to mogę dać 800 zł, bo więcej nie będę miała :/

Gość EleGant
godzinę temu widziałem na pigalaku, kobiety fantastycznie sobie dały radę z pewnym gostkiem, wyszły z jego auta prawie nagie ale były bardzo zadowolone

Gdyby ktoś mógł pomóc, za opłatą lub nie zostawiam numer gg 45314603. Będę wdzięczna za każdą choćby podpowiedź gdzie mogę wysłać CV...

Gość julka19x
jakie dokładnie to wyzsze wyksztalcenie, jaka uczelnia? 800zł to za dużo, Oczekiwalam raczej comiesiecznej kwoty np.200zł w zamian za pewnosc zatrudnienia.

daj se spokoj . jezeli ktokolwiek za taka pomoc , ktora przecie nic go nie kosztuje [ troche czasu i pomyslunku] wezmie od Ciebie te piniendze to jest szmata, menda i kondoniarz. znajde jezeli bede umiał daj namiar bede w kontakcie. troche znajomych mam , ktorzy sa przyjazni wobec mnie to popytam. niczego nie gwarantuje jakby co ale tez niczego nie chce gdyby sie usdalo. te 800 zl to zainwestuj w poprawe wizerunku jak Cie widza [ na pierwszy ogien - tak Cie pisza]

Teraz kończę studia na Politechnice Warszawskiej, wcześniej robiłam licencjat z administracji. Jeśli zostałoby mi 1600 netto, to mogę i płacić 200 zł przy stałej pracy.

Gutekszoł dziękuję za chęci, naprawdę bardzo wiele to dla mnie znaczy... Rozumiem że może to być źle postrzegane, ale ja naprawdę nie mam wyjścia. Codziennie wysyłam mnóstwo CV i bez odpowiedzi. Jak idę już na rozmowę to okazuje się że jest 50 osób na to stanowisko i szukają ideału w każdym punkcie. Byłam asystentką więc mam eleganckie koszule, jestem kontaktową osobą, umiem pracować w zespole i zarządzać ale nie mam nawet szansy zaprezentowania swojej osoby :( Mój numer gg 45314603 do kontaktu

Gość julka19x
czyli w zasadzie nie masz wyksztalcenia ale jestes na dobrej drodze.skoncz tą politechnikę to prace znajdziesz bez problemu.Póki co nie jestem w stanie Ci pomoc ale w biedronce na kasie placą wiecej niz 1600 wiec tam sprobuj.

szacun dla Ciebie za aktywnosc. co moze byc zlego ze ktos sie stara i szuka pracy? zanotowalem Twoj numer - odezwe sie , mam nadzieje ze bede mial dobre wiesci dla Ciebie. ps anonimowo , nie szukam niczego zeby nie bylo.

julka Politechnika też nie gwarantuje pracy, teraz chcą głównie ludzi z doświadczeniem a ja to doświadczenie posiadam. Problem tkwi w tym że moje CV prawdopodobnie ginie gdzieś wśród tysięcy innych, które są nadsyłane. Chętnie poszłabym i do Biedronki, bo mam taką sytuację że nie mogę być zbyt długo bez pracy, ale niestety słyszałam już kilka razy że mam za wysokie kwalifikacje na kasę, żeby sprzątać czy wykonywać inne prace. I weź tu bądź mądry i znajdź coś...

Gutekszoł jeszcze raz dzięki, miło że chociaż ktoś się zainteresował.

Gość Mam do Ciebie pytanie
Autorko. Jak znalazłaś pracę w marketingu? Myślisz że mam szansę się przekwalifikować? Za chwilę dopiszę

Przepraszam, nie doczytałam :) ale a propos zarządzania, czy Twe studia były z tym związane

Nie były, nie kształciłam sie nigdy w kierunku zarządzania.

Dziękuję :) mam nadzieję że i ja znajdę i moje własne umiejętności starczą... nigdy w życiu nie miałam dobrej pracy

Na pewno ci się uda, wydaje mi się że wykształcenie gra tu drugi plan a ważniejsze są umiejętności i predyspozycje. Trzymam kciuki!

Mam nadzieję, mam mamę na utrzymaniu i same długi... Umowę do końca grudnia i wiem, że szef jej nie przedłuży. Choć mówi, że jestem dobrym pracownikiem, ale firma po prostu pada i zostają sami krewni... Mam sporą motywację, teraz się dokształcam, kupiłam porządne ciuchy... będę walczyć.

Gość ---znów szukając---
jak długo szukasz i ile masz tego doświadczenia?

Gutekszoł:classic_cool:... szacuneczek - francowata mendo:)

Gość jap[
Gutekszoł ty zainwestuj

Współczuję ci, chociaż ja też jestem w mało komfortowej sytuacji. Rachunki do opłacenia, mieszkanie, studia i na razie brak pracy... Mam ponad 5 lat doświadczenia, może to nie jest jakoś bardzo dużo ale jednak zawsze coś...