Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ooleska21

dziewczyny pomożcie!!:)

Polecane posty

Dziewczyny co jest ze mna? Dziś rano wstalamz łozka i zauwazylam ze mam dosc mocno wilgotna bielizne na poczatku sie nie przejelam ale do godziny 10 zmienilam cztery wkladki postanowilam pojechac do szpitala tam pan dkotor zrobil mi testy i uznal ze to nie sa wody plodowe (chociaz to cos saczy mi sie do teraz) ale za to stwierdzil ze mam rozwarcie na "opuszek" palca co to znaczy i ile czasu mnie wiecej bedzie sie ta szyjka rozwierac mam juz sie przygotowac na najblizsze godziny czy raczej odpuscic dodam ze to moja pierwsza ciaza a terminy mam dwa na 19 i 24 listopada.

a umiesz kurwa czytac baranie? chyba o cos zapytalam a w ogole spierdalaj z tego forum jak cie tamaty drazniac bęcwale

Gość do autorki........,
spierdalaj suko rodzic tego zjebanego bachora i zamknij ryja

Gość cooleeeee
litosci,przyszla mamusiu za dyche,chamuj jezor bo az wstyd:O i to cos ma byc matka:O zycze długiegooooooo porodu,moze zmądrzejesz:O

Gość ja do niej chodze
Ja też nie rozumiem w czym mozemy autorce pomóc,moze mamy za nią urodzic? buahah:D

Gość nie orientuje sie w temacie
ej ludzie, kobiecie w ciazy trzeba wybaczyc... lepiej nie draznic ciezarnej.... :D 🖐️

czy tutaj sa ludzie noramalni zapytalam po prostu ale widze ze poza tematem to wy nic innego nie czytacie dziekuje ze pomoc i przede wszystkim za odpowiedzi moj maz mial racje ze na forach siedza same ograniczone kobiety juz wiecej z forum nie skorzysatm dziekuje i nie dam sobie dziecka wyzywac tylko dlatego ze zapytalam czy ktos byl w podobnej sytuacji a skoro macie takie podejscie to zegnam

Gość Jakie anonimowe
Już mamy twoje IP, heh

a przede wszystkim grzecznie zapytalam a skoro ktos do mnie z kuurwami wyjezdza to ja nie bede kulturalna. przepraszam .

Gość gluck:):)
:O szkoda slow na takie cos

Gość Kurka bez pazurka
Bo widzisz- taka specyfika kafe- zawsze znajdzie się ktoś, kto szuka zaczepki. Ale mądry zignoruje chama bo takiemu na rękę nawet, kiedy Ty się nakręcasz. Co do pytania- możesz urodzić dzisiaj- możesz za dwa tygodnie. to zupełnie o niczym nie świadczy niestety

Gość getitreadyyyyy
twoj maz ma racje a ty jestes najlepszym potwierdzeniem jego slow

Gość Kurka bez pazurka
Tym bardziej, ze jak teraz czytam dokładniej, Ciebie nawet nikt nie obraził. Co najwyżej niezbyt przyjemnie się odezwał

Gość aaaammmmmmmmmmmmdklnvdlvn
Była u lekarza, który ją zbadał i szuka porady na forum.....

Gość przyjaciolka od zawsze
odpowiem-mialam podobnie okazalo sie to infekcja i tez bylo rozwarcie, ok 4 tyg przed porodem to sie wydarzylo.