Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żyrafa155

CC a jedzenie

Polecane posty

Gość żyrafa155

Tak się zastanawiam,bo mam mieć cc, obecnie zaczął mi się 37 tydz.ciąży,nast. wizytę lekarską 28.11. Nie mam jeszcze ustalonego terminu cc ani skierowania jako takiego,na wypadek gdyby akcja porodowa zaczęła się wcześniej mam dzwonić do lekarza lub mówić na IP że dr mowił o konieczności cc z danego powodu. Tylko co jeśli ja będę np. po obiedzie? przecież przed cc nie można nic jeść przez cały dzień....miał ktoś taką sytuację?

Gość diabliquee
a nie możesz poprosić gina o normalne skierowanie??? Nie będziesz miała problemu na IP. Ja miałam planowane cc na rano i kazali mi zjeśc lekką kolację do 19. I nie stresuj się, zobacz jak robią cc nieplanowane, nagłe. Nikt nie patrzy czy pacjentka po obiedzie jest...

Gość żyrafa155
poproszę przy nast. wizycie 28.11. tylko jeśli bym nie dotrwała to tak myślę jak to jest. Sądzę,że i tak lekarz nie umówiłby się na termin cc wcześniej...bo wizyta wypadnie ostatniego dnia 38 tyg.

Gość był ktoś w takiej sytuacji
jak to jest z tym jest właściwie??

Gość pokrrakka
No moze sie i robi cc na szybko niezaleznie od stanu zoladka,ale po prostu lepiej jest,bezpieczniej,jak sie nie jest obzartym. Dlatego proponuje jesc po peostu czesto,a malo. 3 tygodnie da sie tak wytrzymac,zreszta to jest zawsze lepiej niz sie opchac po uszy 2 czy 3 razy dziennie

Gość ojtam ojtam
cc jak i każdą operację nagłą to nikt nie patrzy czy nacczo czy nie - przypuszczam że przez to może cię wymiotować po narkozie - ale w sumie cc jest w podpajęczynówkowym .. ale dziwne że nie masz terminu ani nic - u mnie najpóźniej na wizycie w 36 tc już ustalanie terminu - miałam wybór byle po 38tc i wzięłam pierwszy odrazu w 38tc - a z tego co widze to ty masz wizytę już po 39tc..

Gość żyrafa155
nie,wizyta będzie ostatniego dnia 38 tygodnia, 39 dopiero się zacznie.