Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajna13

inteligentne haslo, pyt do facetow

Polecane posty

jakie uslyszeliscie inteligentne haslo od kobiety...takie ktore Was powalilo...i pomysleliecie wow...

Gość IMO12358
"Nie jestem taka jak inne" "Najbardziej liczy się charakter" Oj, to miało być inteligentne, a nie zakłamane...wybacz. :classic_cool:

Gość raiders
"Nie patrzę na wiek, wygląd i stan majątkowy partnera"

Gość Kolo rob
"SRAM MORDĄ" - prawdziwie powalające "Noszę stringi w kościele" "Lody za 5zł"

Gość za 12 min
nie licz na powazne odpowiedzi autorko, faceci nie lubia blyskotliwszych od siebie kobiet

Gość za 12 min
sama widzisz autorko, mimo ze pytasz powaznie, oni zrozumieli temat jako ironie :D

Gość Margaretttttta
Wiedzialam ze IMO wypowie sie jako pierwszy...znawca się znalazł.

"jak chcesz, żebym Ci zrobiła" to jedyne i przydatne słowa z ust kobiety jakie słyszałem

Gość IMO12358
Margaretttttta "Wiedzialam ze IMO wypowie sie jako pierwszy...znawca się znalazł." Dokonanie niewielkie, dlatego i nagroda nie powinna być znaczna...Twe cycki znakomicie będą pasować do tej roli. :classic_cool:

to nie bylo inteligentne haslo... :)jakbym byla facetem bym powiedziala:)to ty powinnas wiedziec:)ty powinnas byc expertka... zrob dobrze... na zone wybieram ta ktora mi bedzie dobrze robila...

wchodzi na to ze faceci bzykaja glupie kobity...hmmm... czyli miej sie szanuja niz my...czasami mam wrazenie ze bzykaja wszystko co sie rusza chodźby pies ktory rucha nawet noge;)i kota;:)hehe

Gość IMO12358
Napawam się irytacją samiczek z tego tematu. :classic_cool:

Żadne "hasło" z ust kobiety nigdy mnie nie "powaliło". Zrobić na mnie wrażenie może tylko inteligencja + cięta riposta, ironia. To jest kontekstowe. No i nie myślę "wow"

Konkretnych haseł nie da się przytoczyć. Prawda jest taka, że jak kobieta okazuje się zbyt lotna, to może to nawet irytować. Żona prawie zawsze poprawia mnie w tematach z dziedziny chemii, czasem fizyki. W komputerach to już ekspert, ale ona jest informatykiem, więc niech jej będzie. Jej hobby to zagadnienia z patologii sądowej i tu już lepiej tematu nie zaczynać, bo po prostu leci po bandzie a temat do najlżejszych nie należy. Ostatnio padła nam kuchenka elektryczna. Zamówiła nową, ale trzeba było z gniazda siłowego (więcej faz w tym jest) wyciągnąć gniazdko zwykłe. Zrobiła to a poza tym gniazdo siłowe połączyła z płytą elektryczną na stałe. Po prostu ma łeb nie od parady. A dla dzieciaków zrobiła instalację dvd w aucie i mamy w zagłówkach odrębne dvd. W każdym można co innego oglądać. Także nie ma to jak ścisłowiec. I żadne hasła nie są tu potrzebne.

Gość za 12 min
facet38 mysle, ze sie uzupelniacie ;) ona robi "meskie" zadanie ty siedzisz na forum dla kobiet :classic_cool: p.s. to nie bylo zlosliwe

A mam jedną z tych bezsennych nocy po całym dniu roboty. A forum, jak forum. Baby już wszędzie są.

Adoratorem to ja mogę być dla pewnej pani informatyk, która śpi w sypialni he he... Cała reszta babskiego świata mnie nie interesuje :). Oczywiście poza moimi córami jeszcze, ale to inny rodzaj uczuć.

Co racja, to racja. Nieporozumienie wynikło z cytatów: "nasi tu byli" (Seksmisja) "zastałem jolkę" (również Seksmisja) Podtekstów żadnych.

jak nawiazales do uczuc?:)jak sie kocha dzieci?bo nie wiem...a skad mam wiedziec skoro ich nie mam:)

Gość ontologia stosowana
Ale chodzi o hasło dostępu do poczty elektronicznej, hasło dla swojego kontaktu operacyjnego w GRU, czy jakieś inne hasło? A może hasło reklamowe?

ja np facetowi powiedzialam ze ...ja sie z nim moge bzykac ale jak dorosnie...

Gość u mnie w pracy
babka miała hasło do kompa: Marzec2011 - inteligentne cz nie????