Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chłopak_26lat??

Całymi dniami siedze przed laptopem i gram w gry

Polecane posty

Gość chłopak_26lat??

mam 26 lat budze sie o 10 rano zjem coś i potem tak siedze do 24 i gram sobie w różne gry i tak mijają mi dni. Chciałbym gdzieś wyjść, ale nie mam kolegów i w sumie wtedy ni ema po co wychodzić. Co myślicie ?

Gość chłopak_26lat??
W World of tanks i need for speed world ostatnio też w max payne 3, Tropico 4, sleeping dogs i counter strike GO.

Gość tojakobietka27
szkoda ze marnunesz swoj czas na granie . stac cie na cos wiec niz tylko "zabijanie czasu" jesli nie masz kobietki to moze podzialaj cos w tym kierunku. zaposz sie na jakis ciekawy kurs albo pobiegaj bo od siedzenia krew wolniej krazy i przemoane materii spowniasz;) a tak serio to dawaj zrob cos ze swoim zyciem pozytecznego jak bedziesz starym czlowiekiem bedziesz zalowal ze lepiej nie whkorzystales swojego czasu masz juz 26 niedlugo 30 stka zapuka do drzwi. pozdr

Ja raczej w herosy 3(z powodu problemów w starsze ostatnio nie gram:O),cywilizację 2 oraz diablo 1 i 2 oraz battle for wesnoth:classic_cool:.Ta ostatnia jest darmowa i można grać też z innymi: http://www.wesnoth.com.pl/downloads.php?cat_id=1 :classic_cool:. Kiedyś grałem w wow ale ze względu na problemy z kompem musiałem zawiesić grę:O.