Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jurgusia

Mam szczura w ubikacji

Polecane posty

Mam szczura w ubikacji. nie wiem jak sie dostał najprawdopodobniej przez muszle klozetową.... usadowił sie za toaletą i tam sobie spi. Dodam, ze mieszkam na 4 piętrze i takie rzeczy nigdy sie nie zdarzały. Ktos zna szybkie i skuteczne metody na pozbycie sie niechcianeno sublokatora bo mnie pręcherz ściska a ja sie boje skorzystac z WC....jestem strasznie zdesperowana. Trutke wysypałam, nawet polożyłam słoik a w nim kielbase mając nadzieje, że tam wejdzie ale bestia jest mądra i nie tresowalna

Gość kiki i koko
mam nadzieję że to żart

Gość 46981247A
kupić klatkę, oswoić, złapać w klatkę, wypuścić gdzieś w lesie:D

Gość sddsdsdfdfdf
marne prowo dziecko

Gość ciszej, bo go obudzisz
;)

Gość dsdfsddsf
pozamykaj wszystkie drzwi w mieszkaniu, otwórz jedynie wejściowe i przepłosz gryzonia a na miejscu mastera udusiłbym go moszną :classic_cool:

Gość katia ona to ja
Moje koleżanka tez miała szczura który własnie tak samo wyszedł z muszli, ale mieszka na parterze. Nie uwierzyłąbym tylko zrobiła mu zdjecie :o obrzydliwe, wezwała jakiegoś tam faceta od szczurów, tyle że musiałą go skłamac że ich kilka jest bo przyjechać nie chciał, zapłaciła 50zł i chyba go złapał :o fuj..

Gość trv
ZNAM TEN PROBLEM .ja mam o wiele gorzej .ostatnio znalazlem wilka w lodowce.jest to wersja zimowa ,biala. prawdopodobnie do lodowki dostal sie zimą przez zamarznietą rzekę.wyjada mi całą białą kiełbę oraz bigos w słoikach nie wiem co robic ....jestem załamany... a wczoraj za łóżkiem zalęgły mi sie konie nie mogę spac galopują po całych nocach .pomocy !!

Gość gość
Naciągnij go na słoik!

Gość gość
Już go tam dawno nie ma,wlazł do muszli i odpłynął:-(

Gość gość
Zaprzyjaźnij się z nim

Gość gość
Ja jak miałam szczura w piwnicy to zadzwoniłam po www.gwaraddd.pl z Czeladzi by przyjechali jak najszybciej i przeprowadzili deratyzację by się go pozbyć raz na zawsze