Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PANI CIĘŻKO PRACUJĄCA

Dlaczego nikt nie szanuje prostytutek?

Polecane posty

i nikt nie rozumie jaka to przejebana robota? ciężka, niebezpieczna i odpowiedzialna? kiedy ten kraj będzie pod tym względem normalny?

Gość antczak3535
jak robisz głebokie gardło to możesz sie udusić i umrzec .

i do tego klienci mają wymagania z kosmosu:( bo jak płacą to wydaje im się, że mogą rządać wszystkiego:(

Jowita mylisz się, ja bardzo się szanuję np. nie daję na pieska bo to dla mnie poniżające, ale klienci tego nie szanują

napewno Prostytutka jest uczciwsza od niebogiej i niewinnej [przynajmniej wytresowanej by takie wrażenie robić] Niewiasty w banku , naganiającej z usmiechem firmowym klientów , od prostytutki klient wychodzi odpręzony i zadowolony a z banku obciążony pietnem przynależności 30 letniej do elity europejskiej. a potem płacz i stresy i brak libido.

GUTEK dzięki za te słowa:)

Bo prostytutka jest jak "rzecz" płacisz wymagasz i ma sie słuchac a jak nie to spierdalaj,taki sobie "zawód" wybrałas to teraz rób co Ci karzą i przestań skamlec. Jak mozna szanowac kogos kto nie szanuje siebie i swojej godności, gdzie Ty sie szanujesz, kiedy? Jak co godzine cipke podmywasz aby za 10min inny posuwał? Wiesz co robisz nikt Ci nie każe to teraz nie udawaj tu biednej kurwy która jest tak poniżana i traktowana przedmiotowo, taki kraj takie wymogi, tutaj kurwa zawsze bedzie kurwą :) Ale spokojnie kurwa kurwie łba nie urwie, żyj wśród swoich :D

cóż Polacy mają zawsze większy mores i szacunek do tych , którzy ich dymają , niż do tych dymanych

Gość prawictwo pospolite121
ja tam do prostytutek nic nie mam gdyby nie to ze roznosza choroby weneryczne byłby ok .. Prostytutka to zawód jak każdy inny

kiwi nic nie wnosisz do tematu!

na striptiz mógłbym isc do prostytutki , ale do łózka na pewno nie .. Przeciez one maja wiecej chorób wenerycznych niz wynosi populacja mrówek w Afganistanie .

prawictwo żekome rozsiewanie wenery przez prostytutki to mit!

Gość powiało kulturą
wiesz kto i dlaczego nie szanuje prostytutek? żony, ponieważ każda boi się ze mąż pójdzie do prostytutki, żony sie tego boją jak ognia, a mi się wydaje ze powinny się bardziej bać tych cichych kochanek, bo tylko kochanka chętnie przywlaszczy sobie cudzego męża, a poza tym powinny miec pretensje do mężó ze chodzą na boki a ie tylko do prostytutek i kochanek, traktują mężów jak dzieci, które sier prowadzi za rączkę, a to wlasnie samczyki sie lajdaczą i chodzą na lewo. jesli chodzi o mnie to prostytutka zasluguje na większy szacunek iż zdradzający mąż, kochanka czy jakies nieroby ktore biorą zapomogi, kradną czy oszukują.

Gość jaaaaaaa :D
bo Polacy to zaściankowy naród. Np. najgorsza prostytutka (bo jak tak można), a taka zamężna cichodajka co romansuje na boku jest ok. bo co niedzielę do kościoła biega :D. Poza tym hmmm... nie piszcie kurwa, bo nieładnie:), prostytutka ok. bo to zawód,a kurwa to charakter :classic_cool:.

PANI CIĘŻKO PRACUJĄCA No tak jak bym napisała że jest mi ciebie szkoda i ze podziwiam to bym pewnie wniosła nie?:D tw niedoczekanie :) Jak mozna sie tak zeszmacic, no jak i jeszcze tu skamlec jaką Ty tu masz"ciężką, odpowiedzialną" pracę :D jak Cie ktos kiedys zajebie to na tw własne zyczenie. Jak bys to robiła bo byc "musiała" to może bym zrozumiała ale w takim przypadku nigdy. Nie mam nic do tych pań bo owszem są kraje gdzie to jest legalne i ok niech bedzie:0 ale nie oczekuj tu od ludzi szacunku i zdziwienia czemu mają taką opinie :-/ raczej nobla za to nikt ci nie da wielbiona tez raczej nie będziesz :-/

chyba jednak nie. dziewczyna pracujaca w tym zawodzie raczej stara sie dba by byc zdrową by kasę zarabiać a nie mieć kłopoty. syfa można zalaspać od przydrożnej dziewki bądż "pieknosci" remizowej pukając ją za przystankiem pksu.

i jeszcze coś ja tam je szanuje i podziwiam :). Sama bym chciała czasem tak dorobić ale odwagi brak 😭. Może kiedyś....

Nie wiem może ja mam takie zdanie bo pochodzę z takiej rodziny a nie innej :-/ no nic, nie jestem w stanie zrozumiec jak tak można, ale widac można :). Co do wypowiedzi kogos na temat męża to nawet mi to przez mysl nie przyszło i dała bym sie zabic za to że jestem pewna że moj mąz do takiej "pani" nie pójdzie :) PANI CIĘŻKO PRACUJĄCA A jak Ty sie czujesz z tym moralnie jak wieczorem patrzysz w lustro nie masz wyrzutów sumienia nie męczy cie to?

Gość powiało kulturą
kiwi ty chyba bardzo sie boisz zeby twoj mąż nie poszedl do prostytutki. takim jadem ziejesz ze niedobrze sie robi. miej pretensje do facetow ze tam chodzą, chyba nikt ich nie zmusza do lajdactwa??

to dobry zawód , niezależny od poglądów politycznych, koniunkturach na giełdzie zależny może jedynie od ceny chleba. pożyteczny, wyładowuje napięcia społeczne, mniej jest gwaltów i szczególnie budowlańcy skracają czas oddania do realizacji inwestycji drogowych.

Gutekszoł autorka nie napisała czy pracuje w mieszkaniówce, burdelu u siebie w domu czy gdzie wiectez może stać własnie na trasie :)

kiwi a Ty masz pojęcie o prostytutkach i w jakich warunkach pracują???? chyba nie. Przeczytaj książkę CZARODZIEJKI.COM to może w główce rozbłyśnie :D. Poza tym ''co Ty wiesz o zabijaniu..'' . Walcz z kilogramami i idź na pokój diety ;).

jak juz napisałem striptiz tak , masaz pleców też może być , ale nic wiecej . Jesli ktoś chce mieć wysoką jakosc spermy , to na pewno nie da sobie zrobić loda przez prostytutke ... Ona moze przeciez czymś zarazić

a i przy okazji, dlaczego tak gnojeni są moi klienci? nigdy tego nie zrozumiem......a co do tego czy czuję wstyd lub wstręt do siebie.....nie mam ku temu powodów

powiało kulturą każdy ma jakieś swoje zasady:) ja mam takie i już :) mnie by moralniak zjadł, nie umiała bym tak i jest to dla mnie nie zrozumiałe, co do zdrad to nie winie prostytutek tylko mężusiow co chodzą na lewo i prawo bo to oni wybrali drogę w tym kierunku :) tu akurat autorka nie jest za nic odpowiedzialna :) Ja po prostu nie potrafie zrozumiec jak mozna zarabiac swoim ciałem :) nie potrafię i już, nie i koniec noz próbuje zrozumiec jakoś przetrawic, przyswoic ale jestem tak na nie że nie da rady :( chociaż sie staram.

ładne wykształcone Niewiasty bedac prostytutkami mają szansę rozwoju równi8ez intelektualnego , różni klienci bywają. a jaką sznsę rozwoju ma będąc żoną takiego budowlańca , któren przyjdzie, zapierdzi uwali się na nią porusza nieco i zaryczy jak lew i ... usnie. ozywia się jedynie gdy go żona o piniendze na szminki i majtki prosi wtedy ile to się nagada o oszczedzaniu.....