Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na dwoje babka wrozy

czy ktos chcialby byc w ciazy ale ciagle to odklada?sa tu tacy?

Polecane posty

Gość brunethart
na dwoje babka wrozy kochana ale to jest twoje zycie i zrobisz jak ty uwazasz a nie ludzie na cafe pamietaj

Gość na dwoje babka wrozy
wiem, ale to jest wkurzajace, jak ktos pisze, ze najpierw skoncz studia, jak czlowiek konczy te studia a i tak ma problem z praca, a co za tym idzie z mieszkaniem:/ studia w tych czasach nie sa jakims wyznacznikiem, ze zaraz ktos bedzie kims albo jakims kierownikiem czy zacznie zarabiac miliony:/

ja jestem w innej sytuacji, ale powiem Ci, ze tak z 2 dzieckiem czekalam i teraz jak chce je miec, to od 8 miesiecy sie nie udaje. to odnosnie wpisu " ze dziecko nie zajac:, czasem niestety zając. ;) A najlepiej pogadaj powaznie ze swoim narzeczonym.

Gość brunethart
avent 8 mc to jeszcze nie tragedia:) glowa do góry ja czekam juz 5 lat:O

tak, wiem że nie tragedia , 5 lat to b.dlugo, choujecie na cos ? ale chodzi mi o sam fakt , ze czasem sie wszytsko juz ma ( nie mówie o sobie, ale znam dwa przyklady, gdzie ludzie maja juz wszytsko w sensie materialnym a dziecka sie doczekac nie moga ) i ludzie mowia sobie ok, teraz pora na dziecko - i sie nie udaje rok, dwa, trzy. Masa ludzi teraz ma problemy ze splodzeniem dziecka.

Gość brunethart
oj niestety masa masa ludzi, tak my sie leczymy w klinice leczenie Niplodnosci swoje juz przeszlam po nowym roku 2 inseminacja a do pelni rodziny i pełni szczescia brakuje upragnionego i wyczekiwanego CUDU..o ktore z calych sil walczymy

powodzenia Wam zyczę, z Nowym Rokiem nowe nadzieje :) dla mnie tez z reszta. pozdrawiam i lece

Gość kujioolp
widzę że dla ciebie iść do przodu to zajśc w ciążę a praca, studia to już niech się facet sie martwi