Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mdkowjfd

jestem zajebista

Polecane posty

Winozaur ma rację. Zimna kalkulacja i notowanie w kalendarzyku potrafi odstraszyć nawet najlepszego i najbardziej zdeterminowanego absztyfikanta. Nawet jeżeli jesteś posągową pięknością z wysokim ilorazem inteligencji i mnóstwem zainteresowań. Jeżeli poczuje przenikliwy chłód to nie masz szans. Bez urazy Iwona, ale wydaję mi się, że masz w sobie sporo pogardy dla ludzi. Zachowaj swoje warunki brzegowe, ale po prostu spojrzyj na ludzi życzliwszym okiem.

Gość mjkl
"Bez urazy Iwona, ale wydaję mi się, że masz w sobie sporo pogardy dla ludzi." nie dla wszystkich, lolol ... :D

Gość Morfen
Ja bym tam chcial Cie poznac blizej. Fajnei jak kobieta zna zwoja wartosc i wie czego chce. Tutaj piszesz otwarcie jaka jestes ale na pewno nie mowisz tego facetowi na wstepie na pierwszej randce.?:) mezczyzni, boja sie takiech kobiet jak opisalas bo z gory wiedza, ze nie spelnia wymagan. Mezyczyn ktorzy moga je splenic jest niewielu, i czesto juz sa zajeci. Ale to ze nie godzisz sie na byle jakos to ja akurat bardzo sobie cenie.

Gość mjkl
Morfen, to miłe, że chcesz mnie bliżej poznać :) w sumie to czemu nie? tylko, licz się z ewentualnym rozczarowaniem (może zadziałać w obie strony), bo to tylko internet

Gość mdkowjfd
mam dobry towar

Gość mjkl
20:17 to podszyw

Morfen to desperat. Weźmie każdą, która na niego poleci...XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX MJKL.... Możesz nazywać dziewczyny, które są miłymi romatyczkami jak ci się tylko podoba. Weź jednak pod uwagę, że najczęściej to one mają facetów a nie te zimne i wyrachowane lalunie jak Ty. Chcesz dominować facetem w życiu? Przegrasz!!! Facet nie toleruje konkurencji w swoim życiu prywatnym. Jest w stanie zaakceptować partnerstwo i wzajemną wymianę relacji a nie jawną dominację kobiety. Taka już nasza natura, że lubimy kobiety delikatne, suptelne i odrobinę uległe przez to czujemy się przy nich bardziej męsko :-)

Gość Morfen
Winozaur....nie ma to jak wyeliminowac konkurecje, co nie ? :) buhahaah Idz podlub w nosie wiesniaku.

Gość mjkl
winozaur rozmiem to doskonale. nigdy nie byłam typem romantyczki i tego niestety nie zmienię. ale jeśli chodzi o dominację, to u mnie jest to tylko pozór, albo inaczej: jestem taka na pierwszym etapie znajomosci. potrafię zmięknąć i być bardzo uległa, ale przy odpowiednim mężczyźnie: inteligentnym, rozsądnym, wyrozumiałym i dojrzalszym ode mnie. dla mnie to taka gra wstępna: albo facet ją przejdzie i wejdziemy na wyzszy etap znajomosci, albo nie. wiem, że to skomplikowane, ale ja szukam kogoś, kto będzie mnie rozumiał, a nie łatwo się zrażał. o to chodzi, by trafić na bratnią duszę

Gość mjkl
winozaur rozmiem to doskonale. nigdy nie byłam typem romantyczki i tego niestety nie zmienię. ale jeśli chodzi o dominację, to u mnie jest to tylko pozór, albo inaczej: jestem taka na pierwszym etapie znajomosci. potrafię zmięknąć i być bardzo uległa, ale przy odpowiednim mężczyźnie: inteligentnym, rozsądnym, wyrozumiałym i dojrzalszym ode mnie. dla mnie to taka gra wstępna: albo facet ją przejdzie i wejdziemy na wyzszy etap znajomosci, albo nie. wiem, że to skomplikowane, ale ja szukam kogoś, kto będzie mnie rozumiał, a nie łatwo się zrażał. o to chodzi, by trafić na bratnią duszę

Pierwsze wrażenie jest najważniejsze. To dzięki pierwszemu wrażeniu potrafimy przymykać oko na inne wady i niedoskonałości (i to zarówno faceci jak i kobiety). Jeżeli na pozór jesteś osobą dominującą, absolutnie brak w tobie romantyzmu, otwartości i budowania bliskości to wybacz ale mało z Ciebie atrakcyjna dziewczyna. Tylko frustraci i nieudacznicy mogą się wtedy Tobą zainteresować, bo brak im skali porównań (patrz jegomość Morfen co gotów Ci lizać stopy, a nie widział Cie na oczy).

Gość Morfen
Do Winozaur.. Ja sobie nie przypominam, zebym cos wspominal o lizaniu stop?? JA napisalem, ze chetnie bym ja poznal na podstawie tego co napisala o sobie i czego szuka. Ja lubie poznawac nowych ludzi i z nimi rozmawiac a najlepiej sie to robi w cztrey oczy przy lampce wina. to Ty "panie jegomosciu" oceniasz wszystkich i myslisz , ze wszystkie rozumy pozjadales. Ten ktory krytykuje i osadza z reguly jest zakopleksionym i nie ma pewnosci siebie.

Wybacz Morfen ale sprawiasz wrażenie kolesia co poleci na każdego kapsztyla. Laska jest beznadziejna, sypie kurwami i chujami, klasy ma tyle co tirówka na wylotówce, bije od niej żywa frustracja i pogarda dla szlachetnej męskiej płci, a Ty chętnie ją poznasz. Ja rozumiem, że każdy ma swój fetysz i jakieś zapedy masohistyczne, ale żeby na babskim forum rwać do laski,która jest na prawde beznadziejna i której na oczy nie widziałeś. Sory ale zasade "potwór nie potwór, byle mniał otwór" stosują tylko nieudacznicy i prawiczki. To już lepiej wejdź sobie na jakiś portal randkowy...przynajmniej zobaczysz z kim masz do czynienia

Gość mjkl
Winozaurze sorry, ale twój ostatni post na mój temat świadczy, że to raczej tobie brakuje kultury i szacunku do innych. i moje "ch*je" i "k#rwy" (których to słów i tak tutaj nie użyłam) to nic w porównaniu z twoim "absztyfikantem", "kapsztylem" oraz : "Laska jest beznadziejna, sypie k**wami i ch*jami, klasy ma tyle co tirówka na wylotówce, bije od niej żywa frustracja i pogarda dla szlachetnej męskiej płci". znasz mnie doskonale już po kilku postach: gratuluję przenikliwości twego ptasiego móżdżka. "pogarda dla szlachetnej męskiej płci" - nie gardzę męską płcią - kiedy coś podobnego napisałam? gardzę hipokrtyami/hipokrytkami i ludźmi, którzy tworzą toksyczne i płytkie związki, oparte na czymkolwiek innym niż miłość. "bije od niej żywa frustracja " gdybym była sfrustrowana, to rozkładałabym nogi przed pierwszym lepszym, albo na siłę starała siębyćkimś, kim nie jestem. "potwór nie potwór, byle mniał otwór" - a skąd wiesz jak wyglądam? nie widzę niczego złego w nawiązaniu znajomosci przez neta. pogadać i spotkać się zawsze mozna. to do niczego nie zobowiązuje przecież. "której na oczy nie widziałeś", no nie widział, ale być może zobaczy i sam oceni. co ci do tego? a stopy moze mi polizać, bo są drobne i piękne :) PS: radzę czasem zajrzeć do słownika ortograficznego. to naprawdę nie boli

Gość mjkl
erwsze wrażenie jest najważniejsze. To dzięki pierwszemu wrażeniu potrafimy przymykać oko na inne wady i niedoskonałości (i to zarówno faceci jak i kobiety). ok, twój móżdżek jest zaprogramowany w ten sposób. mnie na szczęście udało się spotkać w życiu kilku ludzi rozumnych i nie uprzedzonych. szukam właśnie takich jak oni, a nie takich jak ty. ot i co.

Gość Morfen
Odwiedzasz jeszcze ten temat? Moze ustawimy sie na czat ktoregos dnia ?