Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 za艂amana@+

Co艣 na tr膮dzik!!

Polecane posty

Go艣膰 za艂amana@+

Oj ten tr膮dzik- to najgorsza zmora nie tylko nastolatk贸w!. Uzywa艂am juz chyba tysi膮ce kosmetyk贸w i nic. By艂am u dermatologa i poleci艂 mi Laktocer+ZN 偶eby zacz膮膰 od tego, ze mi z pewnosci膮 pomoze. Stwierdzi艂, 偶e na antybiotyk mam zbyt ma艂o pryszczy(pocieszy艂 mnie). Prosz臋 napiszcie czy te tabletki mi pomog膮? Czy kto艣 z Was ich uzywa?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 SinklarsVisaaa
Z艂otko nie od dzi艣 wiadomo,ze du偶y wp艂yw na tr膮dzik ma dieta.Radze od偶ywia膰 si臋 zdrowo,bardzo ma艂o s艂odyczy,t艂ustego a naprawd臋 cera ci si臋 polepszy.Moze to by艂 z艂y przepisany lek na tr膮dzik? Aspirynowa maseczka rozja艣niaj膮ca: 5 tabletek aspiryny rozpu艣膰 w 艂y偶eczce ciep艂ej wody. Nast臋pnie dodaj jedn膮 艂y偶eczk臋 jogurtu naturalnego i na艂贸偶 na twarz na oko艂o 20 minut. Dzia艂a przeciw艂ojotokowo i 艂adnie rozja艣nia sk贸r臋. tu masz maseczki,ja swojej nastoletniej c贸rce poleci艂am i porawily stan skory. Maseczka z dro偶d偶y: Do 2 dag dro偶d偶y dodajemy mleko i mieszamy, a偶 do powstania g臋stej masy. Nast臋pnie nak艂adamy na twarz i dekolt na 20 minut. Zmywamy gor膮c膮 wod膮 i sp艂ukujemy zimn膮. Dro偶d偶e zawieraj膮 du偶o witamin z grupy B, kt贸re dzia艂aj膮 szczeg贸lnie korzystnie na cer臋 tr膮dzikow膮, reguluj膮c prac臋 gruczo艂贸w 艂ojowych. Maseczki z dodatkiem m膮ki ziemniaczanej: M膮k臋 ziemniaczan膮 wymieszaj z wod膮 i odstaw na 1 godzin臋 do nap臋cznienia. Wymieszaj ponownie, aby uzyska膰 mas臋 o jednolitej, g艂adkiej konsystencji. Maseczk臋 rozprowad藕 na twarzy i pozostaw na 15 - 20 minut, a偶 wyschnie. Zmyj ciep艂膮 wod膮. M膮ka ziemniaczana powleka sk贸r臋 cieniutk膮 warstewk膮 ochronn膮 i dzia艂a na ni膮 艂agodz膮co. a) Cebula na tr膮dzik znana z w艂a艣ciwo艣ci antybakteryjnych i dezynfekuj膮cych. Przekrojon膮 na p贸艂 cebul臋 przyk艂adamy miejscowo na tr膮dzik. Niestety trzeba to nosi膰 przy twarzy kilka godzin, wi臋c lepiej po艣wi臋ci膰 na to dzie艅 wolny lub po prostu przyklei膰 plastrem na noc. b) Spirytus lub woda utleniona bardzo silne dzia艂anie dezynfekuj膮ce i wysuszaj膮ce. Nas膮czony wacik przyk艂adamy punktowo na tr膮dzik, lekko wsmarowujemy i odk艂adamy. Stosowa膰 najlepiej na noc. Ze wzgl臋du na silne dzia艂anie wysuszaj膮ce tych 艣rodk贸w przestrzegamy przed zbyt cz臋stym ich stosowaniem. c) Roztw贸r sody oczyszczonej na tr膮dzik 2 艂y偶eczki sody oczyszczonej wsypujemy do szklanki przegotowanej sch艂odzonej wody. Tak powsta艂ym roztworem nas膮czamy wacik i przemywamy tr膮dzik. Po wyschni臋ciu zostawia delikatny bia艂y nalot. Soda oczyszczona ma bardzo silne dzia艂anie wysuszaj膮ce, dlatego tak jak w poprzednim przypadku zalecamy zachowanie umiaru w stosowaniu tego specyfiku na tr膮dzik. Warto zbada膰 hormony. Trzymam za ciebie kciuki.Pami臋taj ze leczenie wymaga czasu i cierpliwo艣ci,nie za艂amuj si臋.Powodzenia:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Samanthra
Musisz robi膰 sobie ok艂ady na twarz z baraniej spermy. To wyleczy tr膮dzik dog艂臋bnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 halkas19
Lekzrz pewnie fachowo oceni艂 Tw贸j stan sk贸ry i dobra艂 Ci odpowiednie leczenie. Je艣li nie posiadasz du偶ego tr膮dziku to laktocer+zn z pewno艣ci膮 si臋 sprawdzi. Mi ju偶 po dw贸ch tygodniach pom贸g艂. Zmniejszy艂y si臋 krosty i zaczerwienienia. Bu偶ka staje si臋 znacznie g艂adsza. Tylko jak sobie zakupisz to stosuj tak jak jest zalecane i systematycznie, a napewno b臋dziesz zadowolona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ula 333
Samanthra Musisz robi膰 sobie ok艂ady na twarz z baraniej spermy. To wyleczy tr膮dzik dog艂臋bnie. dla ciebie bedzie lepsza sperma z capa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 concordia
co za baran

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Skoczka123
No nie wiem jak z tym, ale ja polecam raczej epiduo :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Skaczka
Epiduo, to dobry 艣rodek ale na lito艣膰 udaj si臋 najpierw do dermatologa zanim zaczniesz korzysta膰 z porad internetowych! ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za艂amana321
Hmmm epiduo p贸ki co pomaga... :)

Udost臋pnij ten post