Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawi mnie to

Podnieca was widok masturbującego się chłopaka/mężczyzny?

Polecane posty

Wszystko? Nie masz żadnych granic? Gdyby Cie poprosiła, żebys zrobił sobie makijaż, pomalował paznokcie, ubrał damskie pończochy i przezroczysty peniuar i w tym ekwipunku kochal się z nią, to byś to zrobił?

jestem facetem i uważam, że tak jak Wy spełniacie nasze fantazje, tak i my powinniśmy spełniać Wasze. Jeżeli by ją to kręciło, to czemu nie...

Moja kobieta lubi malować i nie raz mnie już wymalowała. Jeżeli chodzi o przebierańce to nie jet nic złego. Nie robiłem tego, ale nie widzę też nic złego w tym. Tak jak powiedział kolega wyżej, wy dla nas to czemu nie na odwrót. Każdy ma swoje fantazje i najlepiej je spełniać ze swoją ukochaną osobą. Ukrywanie się prowadzi do zdrad. Też teraz nie pogadam bo idę na męskie zakupy.

Gość Joanna wawka
Człowiek szybciej powie obcemu co go kręci niż swojemu partnerowi.

Aśka, coś w tym musi być. Na początku niby dla żartów mówimy i sprawdzamy ich reakcję, jak słyszymy stanowcze zaprzeczenie to nabieramy niechęć by kontynuować zachęcanie.

A ja widziałam faceta zabawiajacego się sztuczna pochwa i wcale to nie jest głupi widok :classic_cool:

Może jak bym dostał od znajpmych taki prezent to pewnie bym go przetestował. Zaś kupić ??? hmmm jakoś nie.

Faktycznie wiele potraficie zrobic dla partnerki :) Ja mam jednak ograniczenia, są rzeczy, których nie zrobie nigdy.

Przebrałabym się za co by chciał :) Ale nie dam sobie niczego wsadzic w tyłek ani nie zrobię nic, co powoduje ból. Reszte zyczen jakos przełknę ;)