Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ugabuga813

Problem z żółknięciem rozjaśnianych włosów

Polecane posty

Gość ugabuga813

Witam! Mam problem z moimi rozjaśnianymi włosami - strasznie żółkną. Po wyjściu od fryzjera miałam ładny blond, a teraz mam jajecznice na głowie. Słyszałam o różnych preparatach które usuwają tą żółć, np. Joanna Ultra Color System, ale nie wiem czy one działają. Czy znacie jakieś inne, skuteczne preparaty? Z góry dziękuję za odpowiedź :)

A próbowałaś szamponów i płukanek fioletowych? Niwelujących żółte odcienie na blondach ? Szampon łatwiejszy w obsłudze więc może warto?

Gość po tych szamponach włosy
wygladaja tragicznie sa szare jak by były brudne czym rozjasniasz włosy ? takie zółtko robi sie po rozjasniaczu ja zawsze nakładam farbe blond w odcieniach naturalnych lub beżowy i z kazdym myciem kolor jest ładniejszy naturalny słoneczny przy rozjasniaczu jest na odwrót kolor wyglada coraz gorzej

Gość iw89
Kup w aptece gencjane na spirytusie czyli zwyczajny filet którym smaruje się małym dzieciom plesniawki i rozbite kolana nalej pare kropel do wody i po umyciu głowy wypłucz -ja tak robie od lati działa :)

Nie wszystkie włosy wyglądają jak brudne ;) moim włosom np. bardzo odpowiadają te szampony ;) jak zwykle to kwestia bardzo indywidualna...