Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strwożone dziewczę

Ludzie!!! Zostałam napastowana przez zboczucha w miejskiej komunikacji!...

Polecane posty

Gość strwożone dziewczę

Masakra, jechałam dzisiaj autobusem, bo tramwaje miały poslizg i nie kursowały rano. Usiadłam obok jakiegoś pijaczka, na siedzeniu z zewnątrz. Obok mnie stanął jakiś młody koleś, normalny z twarzy i wogóle, złapał się obiema rękami za ten uchwyt z góry i napierał na mnie brzuchem :(. Początkowo myślałam że to przez jadący autobus, po prostu sie podpiera, ale autobus jechał spokojnie, a nawet kiedy stanał na światłach, to gościu naparł kroczem na moją rękę... :OZa chwilę przycisnął do mnie nogę i zaczął wykonywać rytmiczne ruchy... Poczułam jakiś śmierdząco obrzydliwy zapach. Dodam że jestem tylko nieśmiałą studentką, która pewnie płonęła rumieńcem dziewiczego wstydu. Zastanawiałam się czy dać zboczuchowi z łokcia w brzuch, kiedy wpadłam na pomysł:wyprostowałam się na siedzeniu i zaczęłam rozglądać przez okno, że niby wysiadam i wiecie co? Gościu odskoczył do tyłu jak oparzony, potrącając parę osob, a kiedy autobus się zatrzymał, wyskoczył i uciekł!!! Ja juz bezstresowo przejechałam 3 przystanki, ale straszne było to przeżycie, nigdy nie spotkałam się z czymś takim, jeszcze w biały dzien, w pełnym autobusie... :(

Gość czyli zgwalcil Twoja noge w
biały dzień, w ludzi tłumie. hahahahaha !

Gość strwożone dziewczę
nie moją nogę tylko przywarł swoim ciałem do mojego z boku, ja siedziałam, a on stał, czy to takie trudne?

Gość strwożone dziewczę
Nie śmiejcie się! Sami możecie paść ofiarą takiego kogoś i zobaczycie jakie to upokarzające! Ciągle się zastanawiam: dlaczego ja? :(

Gość fdsfds23
mogłasz mu zrobić kręcenie wora

teraz to aż mi sie przypomniało jak mi kiedys facet (obcy) na ucho tekst w autobusie zapodał heh miałam wtedy chyba z 16/17 lat :D

ja tez tak mialam pare lat temu w autobusie jakis zboczuch sie ocieral o mnie!!! to nie jest smieszne tylko obrzydliwe!!!!!!

Gość tudzieżazaliż
DObre, piszesz do szkolnej gazetki ? :)