Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skwiajskaia

jestem w ciąży

Polecane posty

Gość skwiajskaia

jestem w ciąży i bardzo się boję.....mam wspierającegow spaniałego partnera,niby wszystko jest jak powinno być,a jednak odczuwam niesamowity strach i lęk..już sama nie wiem czego dotyczy mójn strach..boje się,że cos zrobię zle i zaszkodzę dziecku, boję się,że umrę z bólu, mówią,że ciąża to nie choroba a ja od samego początku boje się o wszystko i czuję się chora i boję się z łóżka wstawać, nie daje mi to spokoju....coś ze mną nie tak..kobiety normalnie żyją i pracuja a ja ciągle mam obawy i się boję o to,że np mój piesek gwałtownie na mnie skoczy jak się cieszy, o to,że jadąc samochodem może się stać cos złego ...... nie potrafie opisac tego stanu ...zamiast sie cieszyc to ciągle się zadręczam czarnymi wizjami i strachem...... tez tak mialyście na początku??

Gość Paula83554
Dlatego właśnie nie zamirzeam mieć dzieci. To same problemy, a wspaniały partner prędzej czy później znajdzie sobie inną, bo nie będziesz go już pociągała seksualnie, bo jak określił chłopak mojej przyjaciółki: kobieta ma mieć ciasną pochwę, a nie wiadro. Smutne, ale prawdziwe.

Gość fdvasd
paula dlatego kazałem zonie rodzic dwa razy przez CC, pizda dalej ciasna.