Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruszeczka...

Co sądzicie o tym wózku ?

Polecane posty

Gość gruszeczka...

Co sądzicie o tym wózku pytanie do mam które znają się na wózkach i wiedzą które są funkcjonalne i wygodne zarówno dla dziecka jak i do prowadzenia przez rodzica proszę o szczere opinie może ktoś z was miał ten wózek :)

Gość gruszeczka...
Nikt się nie wypowie ?

Gość K.klemntyna
Strasznie wysoka spacerowka, ale potem i tak kupuje sie parasolke Trochę ciężki, rączki z ekoskory hmmmm z tym szwem I te białe elementy moze i ładne ale beda sie budzić. Najlepiej jechać do sklepu znaleść ten model i sobie dokładniej obejrzeć, poszukać Google opinii, moze sie okazać ze niebedzie ci odpowiadał z jakiegoś powodu i będziesz sie meczyc

Gość gruszeczka...
dzięki za opinię :) może jeszcze jakaś mama się wypowie ?

ja mialam bardzo podobny tylko niebiesko biały , prawie identyczny nawet sie nie brudzil wszystko bylo ok dopoki zrobilam spacerowke, w gondoli bylo ok ale spacerowka byla mega niewygodna:( kilka razy wyszlam ale bylo mi tak ciezko i nie wygodnie ze kupilam parasolke i poprostu nie bylo porownania , super leciutki , duzo lepiej skrecal , do autobusu nie bylo problemow takze drugi raz bym kupila sama gondole a potem na lekko spacerowke bym sie przezucila:) :)

a spacerowke polecam firmy mamas & papas sa bardzo fajne ja mam i moja znajoma i jestesmy bardzo zadowolone:)

Gość nbvcxsdfghjmnb vcxdfgh
wizualnie fajny ale nie wiem jak oni to robia ze ten wozek ma taka wage ja mam podwojnego x landera x twin wazy 15 kg i prowadzi sie jednym palcem z dwojka dzieci (po 10 kg kazde)w srodku.Wybierz cos lzejszego nie bedziesz musiala go zmieniac zaraz po gondoli.

Gość gruszeczka...
muszę powiedzieć że zakochałam się w tym wózku ale wiadomo najważniejsze to to żeby był praktyczny dlatego założyłam ten temat żeby poradzić się innych mam :)

moim zdaniem jak najbardziej spoko:) przede wszytkim wazne ze 4 a nie 3-kolowka :) chcociaz mysle ze mozna by bylo znalezc taki wozek w nizszej cenie na allegro:)

Gość gruszeczka...
a o tym co sądzicie też mi się podoba :)

Gość gruszeczka...
file:///C:/Users/Marcin%20Klis/Desktop/allegro/a-l-b-anew-aluminium-lekki-top-model-7x-gratis-pl-i2765467276.html

Gość gruszeczka...
allegro/a-l-b-anew-aluminium-lekki-top-model-7x-gratis-pl-i2765467276.html

Gość pracowalam ......
jako niania i Ci Panstwo mieli identyczny wozek, bardzo wygondy, lekki, prawie sam jedzie. Bardzo dobrze mi sie z dzieckiem spacerowalo.

Gość nbvcxsdfghjmnb vcxdfgh
ten opierwszy jest o niebo ładniejszy:) Jak bedzie z nim niewygodnie to go sprzedasz i kupisz coś innego wózek rzecz nabyta:)ma się Tobie podobac a ktory kolor z tego pierwszego linku bo jak dla mnie brąz i beż sa najlepsze.

Gość gruszeczka...
pracowałam o którym wózku mówisz ? tym w temacie czy tym gdzie wstawiłam link ostatni ?

Gość pracowalam ......
mieli taki jak ten pierwszy:) ma super amortyzory, ktore sprawiaja ze wozek nie mal plynie:) a spacerowke tez sprawdzalam bo mieli malutkie dziecko i 2 letnie. Naprawde fajny wozek

Gość gruszeczka...
dla chłopca brąz albo niebieski a dla dziewczynki zielony gdybym oczywiście go kupowala

Gość gruszeczka...
pracowałam z nieba mi spadłaś liczyłam na to że znajdę kogoś kto miał doświadczenie z tym wózkiem :) dzięki :)

Gość pracowalam ......
oni mieli brazowy. Pierwsze dziecko mieli chlopca, pozniej dziewczynka sie urodzila:) ja osobiscie bym brazu nie kupila, nie lubie tego koloru, no ale nie o kolor chodzi tylko jak sie sprawuje.

Gość pracowalam ......
wydaje sie byc troche drogi ale naprawde jest wygodny:) fajnie ze moglam pomoc:)

Gość gruszeczka...
pracowałam pewnie że nie o kolor tu chodzi tylko o wygodę i sprawność pewnie że pomogłaś i to bardzo jeszcze raz wielkie dzięki :)

Gość bibibbi
kolejna tania imitacja maxi cosi mura...topór jakich malo...fotelik w testach bezpieczenstwa sobie sprawdz najpierw, bo to chyba priorytet a nie jakies kolory...

Gość gość
ja mam ten wózek i jestem bardzo zadowolona polecam