Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawdziwa Damaaaa

mój mąż zdradza mnie w obecności naszego synka :(((

Polecane posty

Gość Prawdziwa Damaaaa

witajcie az po prostu nie wiem jak to napisac bo robi mis ie niedobrze. od wlasnego dziecka dowiedzialam sie ze "tatus przyprowadza do domu jakas panią i robią cos na golasa". Serce mi nieomal stanelo z tego szoku i rozpaczy. po pierwsze to ze cos takiego mi robi i po drugie ze przy naszym 6 letnim synku!!!!!!!!!! W tej chwili maz siedzi czesto w domu bo pracuje przez internet a ja w tym czasie jestem w biurze. synek Adas chodzi do przedszkola ale teraz akurat zlapal jakies przeziebienie i lekarz zalecil mu te pare dni posiedziec w domu. nawet to nie powstrzymalo mojego meza. Synek opowiedzial mi ze do taty przyszla jakas pani i ze tato kazal mu isc do lozka sie wygrzewac. Ale pozniej uslyszal dziwne odglosy dochodzące z naszej sypialni wiec podszedl pod drzwi i zajrzal przez dziurke od klucza. powiedzial mi ze byli na golasa i sie przytulali tak jakos dziwnie na lozku, a ta pani piszczala. Nie wiem co robic. maz chyba nie wie ze Adas to widzial, ja nie potrafie sie przyznac ze wiem. Co mam robic w tej sytuacji????????

Gość a n n i a
Mąż ma dużego, jak nie szkoda na niego czasu :D

Gość lalalalgafalla
ja pitole... I co teraz zrobisz??

Gość wrozka Telesfora
Tak, adas to dzielny chllopiec. A jak macie na nazwisko? Podaj tez adres zamieszkania. Zla prowokacja, bo podalas imie, a wiadomo, ze w prawdziwych sytuacjach podajesz jak najmniej szczegolow, bo chiba nie chcesz, zeby Cie sasiadka krysia rozpoznala?

Gość o w morde..
MASAKRA. Co masz zamiar z tym zrobić?

musisz zdobyc dowów niepowtarzalny. tzn urwij sie wczensiej z pracy, w takich godzinach jak byla ta kobieta u ciebie w domu...albo zmaontuj kamerke w sypialni. zdobądz dowód . pozniej rozwod z jego winy.

Gość no co masz zrobić
zatkaj dziurkę od klucza i zmień pościel a i posprzątaj żebyś się przed obcą babą nie wstydziła bałaganu w domu powodzenia i oczywiście Adasia musisz nauczyć że to nie ładnie podglądać

Gość o w morde..
Masz rację. Żeby go nakryć albo sfilmować to nie problem, bo nie czai się z tym na bardzo, gorzej jest złapał jak "ciupcia" po za domem.

Gość helga3333
Zawołaj męża i każ dziecku to powtórzyć co Tobie powiedziało. Niech się spali ze wstydu.

Gość beznadziejna prowokacja i tyle
w temacie 0/10

Gość Prawdziwa Damaaaa
wpadłam na pomysł by Adaś pokazał mi jak to wygladało, wię rozebrałam jego i siebie i wiecie co? ja też piszczałam i Adas potwierdził, że robię to jak tamta pani i co teraz?

Gość teraz ta sama śpiewka
pedofile won :p

Gość Prawdziwa Damaaaa oryginał
O widzę, że teraz nastała moda na klony. Bez komentarza, szkoda tu na mnie czasu.