Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niagara1212

Jakie imie?

Polecane posty

Gość niagara1212

Czy podoba wam sie imie dla chlopca Alan a dla dziewczynki Nadia?

Gość niagara1212
Tak tylko obawiam sie jak bedą zwracać się do Nadii zdrobniale, oby nie Natka!!!

Gość Aurore
Jeśli o mnie chodzi to Nadia - ślicznie, ale Alan... no cóż, tak się wabił pies mojej koleżanki, więc jak dla mnie troszkę nie trafione:D Ale nie nam ma się podobać imię, a Tobie :)

Gość tragiiiiiiczne
Alan- Anal i powaznie nabijaja sie z tego Znam jedna Nadie- dziewczynka ma 2 latka i imie nie jest jakies obciachowe, bo wolamy na nia Nadunia, Nadusia:)

Gość niagara1212
Myslalam tez nad Aleksem ale Alan ładniej się zdrabnia:)

Gość Aurore
Alexander zdecydowanie lepsze

Gość niagara1212
Nie, nie Aleksander tylko Aleks

Gość danoosia ze spychova
Mnie sie alan nie podoba,nie z powodu zaenych analow,tylko jakos tak mi sie nie podoba i juz. nadia byloby ok,geyby nie bylo teraz tak do wyrzygania popularne. Proponowalabym zamiast nadii nine,choc tez sie juz rozprzestrzenia

Gość niagara1212
no właśnie dlatego chce nazwac corke Nadia bo jest mało nadawane, bynajmniej u mnie w regionie...Nina też mi sie podoba.

Gość niagara1212
Skrzywdze jak dam mu jakies ,,normalne imię,,

No to jak tam uwazasz. u mnie jakos duzo jest nadii i dlatego nie dalabym tak corce na imie,choc samo w sobie imie ladne :)

Gruszka,a jakie to normalne? kasia madzia albo ania? dosc male spektrum

Gość niagara1212
A nie wiecie czy jest mozliwosc listy imion nadawanych w moiom miescie z Urzędu Cywilnego?

Gość nadia mi sie kojarzy
z jakas ruska prostytutka a alan mi sie wogole nie podoba! gdzies zreszta czytalam ze takie imiona daja rodzice o kompleksach i niskim statusie spolecznym.. mnie sie podobaja zwyczajne polskie imiona..np. Tomek, Dominika

Ta,bo tomasz i dominika to taaaaakie polskie polskie to piast rzepicha i ziemowit

bardziej polskie niz nadia czy alan.. , teraz dookola pelno alexow, dzesik, nikoli, jakby u nas nie bylo ladnych imion

Jestes jak inzynier mamon. Nie ma bardziej polskie mniej polskie. albo cos ma polskie korzenie,albo nie ma. Dominika czy tomasz po prostu sie przyjely. to samo bedzie za n lat z nikola,alanem czy kewinem. Alan czy nadia nie brzmia dziwnie i nie wiem,po co sie ich czepiac. bo nowoprzybyle? czepiac to by sie mozna imienia kwadrat czy lucyfer,ale nie zwyklego,krotkiego,prostego,skomnego imienia. Mnie sie na przyklad dominika wybitnie nie podoba i nie interesuje mnie,jak bardzo przyjete jest w polsce. sto razy bym wolala chocby nadie czy nine. Lena nawiasem mowiac jest tak samo polskie jak nadia,a jakos nikt obecnie watow nie ma

moze i za n-dziesiat lat bede jak Tomek czy Dominika a moze i nie beda, wyrazam swoja opinie i nie podobaja mi sie..!!!

Nadia jest często nadawana, spójrz sobie na listy najczęściej nadawanych imion ostatnich lat, o liste poprosic mozesz tylko chyba trzeba jakies popdanie napisac