Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarnaaa .

Infekcja czy upławy ?

Polecane posty

Gość Czarnaaa .

Heeeey . Mam sprawę, a raczej pytanie . Bo ja mam to już jakieś 8 miesięcy jest to żółta wydzielina z pochwy i towarzyszy jej nieprzyjemny zapach . Dbam o siebie a nie zgłosiłam się z tym do ginekologa . Powinnam do niego pójść czy nie ? Powinnam się tym martwić ? Proszę Was o pomoc . A upławy też się leczy ? Ale odpowiedzcie mi na każde pytanie . Z góry dziękuję ! ;)

Jak niemiło pachnie to pewnie jakaś infekcja.Normalna wydzielina nie powinna być raczej żółta a już na bank nie powinna brzydko pachnieć.Idź do gina,takich rzeczy nie wolno zaniedbywać.

Gość dgs
Od kiedy robi się spację przed znakami interpunkcyjnymi?

żółtawa czasami jest normalna, ale zapach nie może być nieprzyjemny! jak jest nieprzyjemny to przeważnie infekcja bakteryjna lub rzęsistek, ale stawiałbym na to pierwsze, więc polecałabym wymaz przed przepisaniem leków, bo lekarze zwykle w ciemno przepisują co jest totalnie bez sensu. jeszcze jak podejrzewają grzybicę, to luz ale jak bakterie i przepisują antybiotyk silny to osłabiają organizm jeśli lek źle dobrany. do czasu wizyty podmywaj się płynem z kwasem mlekowym, łykaj lacibios femina aby dostarczyc dobrej flory (niech już dobre bakterie zaczną zwalczać patogeny) i nie współżyj. do lekarza obowiązkowo.

Gość Czarnaaa .
Zastanawia mnie to i martwi..