Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość habla

TABLETKI ANTY

Polecane posty

Gość habla

Czesc dziewczyny mam pytanie. 2 miesiace temu zaczełam brac tabletki anty w 2 dniu cyklu po 21 w 3 dniu od odstawienia dostałm normalnie okresu.. nastepnie z przycczyn odemnie nie zaleznych wydłuzyłam(wiem ze nie wolno) przerwe o 4 dni konsultowałam to z lekarzem kazał uwazac przez tydzien a wiec uwazałam i jestem pewna ze nic sie nie stało. brała je regularnie zawsze o tej samej godzinie raz z poslizgiem 1h. dzis jest 4 dzien bez tabletki i nie mam okresu czy to normalne?? Zrobiłam juz dwa testy ciążowe oba negatywne. Proszę o rade czy tak sie zdrza,czy to wina wydłużenia tej przerwy? Czy okresu moze nie byc wogole?

Gość dvxvxv
to przez te przerwe. ale na twoim miejscu rzucilabym tabsy zupelnie. ja bralam 2, 5 rou. Po odstawieniu nie mam okresu do dzis czyli 7 miesiecy. Tabsy zaburzaja gospodarke hormonalna niewyobrazalnie. ale nie licz na to ze jakikolwiek lekarz opowie ci o tym... no way. dla nich to czysty biznes, kasa.

Gość habla
ja o tym wiem ale moj mi powiedział zebym brała pół roku i na pół odstawiała.. jak myslisz okres sie pojawi?

Gość ale tępoty tu siedzą
do tej co 7 m-cu okresu nie ma - no i co cieszysz się z tego? pasuje ci to idiotko ? może ruszyłabyś tą cipe i do lekarza poszła a nie chwaliła się brakiem okresu przez 7 m-cy bo nie ma czym! ! skąd wiesz ze raka jajników nie masz np? Hormony to zaburzenie dla organizmy i jesli okres nie pojawia się w przerwie między tabletkami czy po ich odstawieniu to się idzie do lekarza a nie pyta na forum !!!!!!!!!!! łaskawie idiotki przeczytajcie ulotkę bo nawet w niej pisze zeby sie zgłosić do lekarza !!!!

Gość habla
ide do lekarza dopiero we wtorek bo tak moj przymuje.. a chciałam sie po prostu doradzic kogoś bardziej doswiadczonego odemnie. i po co te epitety..? nie masz nic sensownego do powiedzenia to po co sie wypowiadac?

Gość habla
bardzo bym prosiła o wypowiedż kobitki która ma pojęcie na ten temat lub była w podobnej sytuacji.

Gość habla
na prawde nikt nic nie wie?