Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czuły_Krzysiu

Kobiety oszukują facetów swoim wyglądem

Polecane posty

Faceci uważajcie na profile dziewczyn na portalach randkowych czy innych facebookach. Oszukują tam najczęściej wybierając zdjęcia na których korzystnie wyszły, przerabiają fotoszopem + makijaż. Potem nawet jej nie rozpoznacie bo to zupełnie inne kobiety. Dlatego po paru takich przygodach (spotkaniach w realu) uważam: 1. Jeśli dziewczyna ma fotografię jedynie twarzy tzn. że jest gruba. 2. Jeśli ma profesjonalne zdjęcia to znaczy, że jest tutaj tylko po to aby adorowali ją faceci i mówili jaka jest piękna. Nie ma zamiaru się z nikim umówić. 3. Jeśli ma jedno zdjęcie tzn. że jest brzydka i tylko na jednym wygląda jako tako, albo jej się nie chciało reszty retuszować.

Gość loliteczunieczka
Prawde powiadasz chłopcze.

Gość nie mam gg
a chlopacy na pierwszej randce zachowuja sie zupelnie inaczej .

Gość czarna kafa
So true! Sama mam zdjecia twarzy, zeby nie bylo widac jaki mam tlusty zad:D

Gość sefregrgtr
a faceci graja do samego konca do poki nie maja pewnosci, ze kobieta zakochala sie po uszy, potem dopiero pokazuja swoje prawdziwe oblicze, gorzej jak udupia dziewczyne na dzieciaka albo slub. Duzo tez udaje macho co to nie ja a w lozku haha bezradny 1 min kikutek niewiadomo smiac sie czy plakac

Gość ..T
jestem gruba, mam zdjęcia tylko twarzy. Dlaczego miałabym dodawać zdjęcia na których wychodzę niekorzystnie? ;)

A pisze to bo już się z wieloma dziewczynami spotkałem i nigdy nie potrafiłem jej rozpoznać. Zawsze to one musiały podejść do mnie bo ja po prostu nie rozpoznawałem twarzy.

Gość ..T
za bardzo skupiałeś się na cyckach.

Gość ktoś15
Kurcze a Ty umieszczasz swoje brzydkie fot.co? Każdy chce korzystnie wypaść to normalne, jak jesteś taki super to poderwij dziewczynę w realu, a nie żal się.

Gość papapaparówa
Krzysiu ma mikroskopijną pytkę, a na domiar złego nie może jej strzepać, bo wy niedobre babska wrzucacie tylko fotki twarzy . wysilcie się bardziej, to biedakowi ulży.

Gość Laska z jednym zdjeciem:P
Oj Krzysiu ,kRZYSIU..to Ty nie widziałeś że kobiety okazują sie facetom tylko w najlepszym świetle,od zarania dziejów ,i tak bedzie az po grób i koniec swiata.Amen.