Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musze miec opiekunke

Ile zaplacic opiekunce, ktora bedzie miala dodatkowe obowiazki?

Polecane posty

Gość kkkiiikkkaaa
1700zł będzie ok, nie sądzę, zeby w Białymstoku ktoś wybrzydzał. I co tu kogo dziwi, że autorce nie chce się gotować? Mi też się często nie chce i jadamy na mieście lub zamawiamy z dowozem, zazdrościsz? I przychodzi babka do sprzątania 2 razy w tygodniu i wyobraź sobie, że ona nie tylko sprząta, ale też (o zgrozo) pierze i prasuje:D Sama piorę tylko bieliznę osobistą a pościel mąż zawozi do pralni. Resztę pierze pani, bo mi się nie cche segregowac i dzielić na delikatne, wełnę, białe, czarne, kolorowe i co tam jeszcze. A prasować nie znosimy. Takie z nas leniuszki, zabronisz?:D mamy milion ciekawszych rzeczy do roboty niż prace w domu, których nie znosimy i które nas nudzą.

Gość kaftanik niebieski
tylko pogratulowac

Gość gregte35t5363
Do mnie też przychodzi pani sprzątać. Nie gotuje, bo ja lubię gotować, ale skoro mam pieniądze na zapłacenie kumoś za sprzątanie to czemu nie skorzystać.

Do mnie tez przychodzi kobitka sprzatac. raz na dwa tygodnie robi gruntowne sprzatanie. ja tylko co dwa dni odkurzam i myje podlogi. maz raz w tygodniu sprzata lazienke. ona myje okna, szafki w kuchni etc. bierze 10 zl za godzine w duzym miescie

Gość ja mam 3 znojomych
ja mieszkalam w Bialym z tego co wiem jesli stawki nie poszly mocno w gore to za 1100 lub 1300 mozna zatrudnic nianie. Jesli ma jeszcze gotowac to proponuje podniesc stawke do 1500 zl -1700. napewno bedzie duzo chetnych za takie wynagrodzenie :-)

Gość bhjbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
same leniwe zdziry na tym portalu