Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musze miec opiekunke

Ile zaplacic opiekunce, ktora bedzie miala dodatkowe obowiazki?

Polecane posty

Prosze doswiadczone w temacie mamy o pomoc. Mialam wczesniej opiekunke, ale tylko na 3-4h 4 dni w tygodniu. Teraz chce wrocic calkowicie do pracy i potrzebuje opiekunki od 8 rano do 17-17.30. Oprocza zajmowania sie dzieckiem (dziewczynka 26miesiecy) w zakres obowiazkow wchodizloby przygotowanie posilkow dla malej oraz ugotowanie obiadu dla nas. Jesli chodzi o zakupy to w gre wchodza tylko te drobne typu jakas bulka, czy warzywo jesli zabraknie, wieksze robilabym ja. Praca jest od poniedzialku do piatku. Prosze napiszcie jaka suma bylaby wystarczajaca? Bo mialam juz 2 rozmowy i na pytanie o wynagrodzenie nie wiedzialam za bardzo co powiedziec by nie urazic nikogo proponujac niska cene, ale nie chce tez przesadzac w druga strone.

Gość koncentracja koncentratu
3.500zł bedzie w sam raz :D

Gość analnaaaa
myślę ze jakieś 12 zł na godzinę to odpowiednia stawak

Gość 1600zl napewno
jak nie dwa ...

Gość bhbhbhkjbkjhbhkjb
tak koło 11/12 na h

Gość HMHKJYUIY
15 zł

Gość hehetojestnajlepsze
w warszawie 10h dziennie 5 dni to wydatek 1800-2000 zł

Gość Kobieta Kafe..................
14 zł

12zł, 15zł to nawet ja nie mam na godzine! moge zostać opiekunką twojego dziecka! ,moge podłogi jeszcze zetrzeć od siebie :D:D

tak myslalam, zeby placic ponad 2000zl, ale nie wiem wlasnie jaka stawke za godzine podac, bo nie mam pojecia ile biora opiekunki z takimi obowiazkami.

nie mieszkam w Warszawie, za opieke sama moze i mniej bym myslala, ale za to gotowanie chyba trzeba wiecej zaproponowac? Wydaje mi sie, ze 15zl to troche za duzo jak na godzine.

Gość 1600zl napewno
Ja bym dala ok 1600-1800zl

Gość 1600zl napewno
I na rozmowie nie baw sie w godziny,tylko powiedz ze wyplata stala tyle i tyle....

no wlasnie. Moze zamiast stawek godzinowych zaproponowac po prostu 1800-2000zl. Tak by bylo ok?

2000zł za opiekunke?!!! po co mi były te studia??!! :O

za sama opieke tyle bym nie zaplacila! Mi chodzi o gotowanie to nieszczesne dla nas i dziecka i drobne zakupy.

z jakiego ty miasta jesteś?

Gość 1600zl napewno
hahahhahha,pieprzysz glupoty,niby podcierac dupe bahorowi...a tak zapierniczasz za jakies grosze w jakims markecie i gowno z tego masz...

Bialystok

Gość łicnncunnh
a poza tym jesteś leniem smierdzącym co to za problem ugotować obiad dzień wcześniej póxnym wieczorem potrzebujesz do tego opiekunki

za daleko mam. przykrością napisze ze nie pracuje w markecie, a renomowanym biurze :O

a co cie to obchodzi czy gotuje czy nie? Nie chce to nie gotuje i place by ktos to zrobil za mnie. Nie twoj interes. Jak nie chce sprzatac to tez place za sprzatanie domu. Masz z tym jakis problem?

Gość łicnncunnh
no własnie taki z ciebie smierdzący leń, mężowi tez pewnie nie dajesz, tylko płacisz starym babom żeby go obsługiwały bo ci sie nie chce

Gość Forum-strona główna
myślę ze 10 zł za godzinę będzie w sam raz

az tak zazdroscisz, ze nie musze jak ty meczyc sie nad garami i latac ze sciera? Pracuj to moze tez kiedys nie bedziesz musiala, ale ze jak widac w glowie ci tylko dawanie mezowi to sukcesu nie wroze. No chyba ze w branzy erotycznej, ale z takim charakterkiem i tam bys sie szybko wypalila:P

Gość kaftanik niebieski
za 1600 zl nikt ci nie bedzie pilnowal dziecka, gotowal mu posilki, latal na zakupy jak czegos zabraknie i dla was obiad gotowal.

Gość Jernimo.38
mysle ze to co piszesz 1800-2000 zł jest wystarczająco odpowiednia kwota Prosze zwrocic ze autorka nie pisze tyllko o zajmowaniu sie dzieckiem,ale do tego plus gotowanie dla niej i meza,i dla dziecka, zakupy, rowniez jak wiadomo sprzatanie po dziecku Mialem kieda Panią ktora pilnowal dzieci ale po poludniu ,i bardziej to byla gosposia bo zawsze cos upichcila, ugotowala, wyszla z corkami do sklepu,bardzo przydatna pomoc zwlaszcza,ze bylem samotnym ojcem,lecz musialem pracowac zmianowo

Gość Mademoiselle Megane
Za tak odpowiedzialną pracę, jaką jest zajmowanie się obcym dzieckiem plus gotowanie,zakupy i sprzątanie na bieżąco ( po dziecku i sobie).Uważam,że opiekunka na rękę powinna dostać 1800/2000 zł plus musisz do tego doliczyć ZUS i podpisać umowę o pracę.Taka stawka moim zdaniem jest odpowiednia, jak i sprawiedliwa.

Mysle ze 1700 zl usredniajac est ok. bialystok to nie metropolia i place sa niskie wiec nie ma co przesadzac. jak nie chce gotowac to nie musi jesli ja stac. ak stac kogos bez problemu na auto to nie chodzi piechota.