Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z buta nie pobiegne raczej

jak 'rozchodzic' buty?

Polecane posty

buty nie sa ze skory wiec nie moge zaniesc do szewca zeby je rozbil, mialam je raz na nogach, ledwo doszlam w jedna strone, nie mowiac o tym jak wracalam... wiec rozchadzanie ich przez chodzenie w nich odpada... umre z bolu :( w dodatki sa na obcasie a ja chodze zawsze w plaskich podeszwach wiec to tez pogarsza jedyne eleganckie jakie mam a bede musiala zalozyc takie niedlugo :( pomocy :(

prosze o powazne odpowiedzi

Gość byly maz byla zona
spryskaj stopy dezodorantem i załóż buty ,pochodz w nich troche i sie rozejda ja zawsze tak robie.Tylko tego dezodorantu nie żałuj.

Gość taka i owaka
trzeba zmoczyc grube skarpety załozyć na sotpy i trzymać na nogach baaardzo długo az wyschną...męczące ale dziła tylko że u mnie do tego stopnia że buty zrobiły sie za duze...

Gość niezle cooo
kurwa jakie metody... jak dezodorant moze wpłynac na rozciaganie sie obuwia kurwa jak ?

Gość epojier
sa takie spraye ale wiem ze do skory, spryskujesz i sie rozchodza oczywiscie na stopach. ale mozesz tez napelnic woreczek woda do polowy, wlozyc do buta, i do zamrazalki, woda zamarzajac zwieksza objetosc i je rozepcha, z tym ze jesli to nie skora to efekt moze byc rozny...

nie sa za male, ale sa dosc przylegle, maja czub i sa na obcasie i bola mnie stopy, musze je rozepchac i jakas wkladka by sie przydala

Gość nom....
nie kazde da sie rozchodzic, a jaka wysokosc obcasa? raz mialam takie i one byly po prostu źle zrobione, za waskie w palcach, nie dalo sie ich rozchdozic ani w nich chodzic w ogole

nie sa wysokie, moze 4-5 cm... jak kolezanka miezyla to mowila ze wg niej sa dobrze wyprofilowane, wiem ze musze kupic jakas wkladke zelowa, bo maja twardy spod i stopa w podbiciu boli, ale rozchodzic tez my sie przydalo

rowniez uwazam ze nie kazde da sie rozchodzic, ale najlepsza metoda to poproszenie kogos z wieksza stopa by je zalozyl i probowal troche rozepchac. Ewentualnie Ty , z gigantyczna skarpeta. to najlepsza metoda czyli po prostu trzeba je rozepchac. Wode do buta.. ? serio? .. bala bym sie ryzyka ze sie rozkleja. Zeby rozepchac buta nie mozna go napchac i zostawic, bo kazdy napychacz bedzie ulegał deformacji, bedzie miekki, a but twardy. Musi byc sila i opor.

Gość Kikimoto
Ja zakładałam po 2-3 pray skarpet i latałam po domu :P i nie ma, że boli, jak chcesz te buty.

kupilas za male buty czy dostalas od kogos ?? z tą wkladką tez nie jest kolorowo, bo jak but( szpilki zwlaszcza) są za ciasne, to juz sama wkladka sprawi ze bedziesz miec mniej ( kilka mm ale to zawsze cos) powierzchni do wsadzenia nogi. Wiesz... dobry but to przede wszystkim zdrowa stopa, za male buty, za ciasne, podraznia Ci stope niesamowicie. to jest po prostu cholernie glupie. Bez wzgledu na marke.

Gość byly maz byla zona
niezle cooo nie wiem jak ale tez potrzebowalam takiej rady jak autorka i poszukalam na necie.Zrobilam tak jak pisala jakas dziewczyna i buty sie rozeszly.A ty nie klnij ,bo nie masz powodu.