Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiwi1988ldz

Czy można dostać karę bądź mieć problemy za dokarmianie ptaków?

Polecane posty

Gość strzelilbym ci w pysk z liscia
za dokarmianie golebi 🖐️

jak siadają gdzieś, gdzie przy okazji brudzą sąsiadom, to cię ochrzanią i tyle prawnie dokarmianie gołębi nie jest zabronione chociaz to starluchy i takie bezmyślne zwierzaki... nie wiem, jak ci sie chce... lepiej byś powyprowadzała psy w schronisku albo podokarmiała naprawdę dzikie ptaki, a nie te spasione zdegenerowane gołebie... 1

Gość grybasie
dziećmi się zajmij a nie zebrało ci się na dokarmianie!!!!!!!!!!

Najgorzej jak sie przyzwczają i przylatują calym stadem na twoj balkon, podworko, pozniej tak paskudzą, ze trudno je odzywczaic przylatywania i nocnika robienia z danego miejsca :D

Gość sa miejsca, gdzie nie mozna
karmic golebi , bo zasrywaja ( np zabytek) i tam sa tablicee. mozesz dostac mandat. ale gdzis na laczce mozesz.

Jeronimo.38 ja je dokarmiam pod swoim oknem :) nikt tu z tej strony nie mieszka nikomu to nie przeszkadza bo nie ma jak:) po za tym jest tu takie dość duże podwyższenie:) nikt mi nigdy uwagi o to nie zwrócił:) jak im dam jedzonko to jest ich tyle że monet tego nie ma :) ale ostatnio sąsiad mi powiedział że za takie cos ludzie moga mnie podjebac do administracji bo już podobno tu była taka akcja tylko babka dokarmiała ptaki po oknami lokatorów a ja tu obok na tej scianie okien lokatorów nie mam :) na ziemie tez to jedzenie nie spada.

Gość jednoosobowy głos tłumu
dokarmianie golebi to najlepszy sposob na chu­jowych sasiadow

Gość gośćddxcf
No i co ze cie p****b...a do administracji? Administracja moze g.... Tobie zrobic z tego powodu.moga Cie grzecznie POPROSIC zrbys tego nie robila.i tylko tyle