Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bajkell

powiedzieć żonie?

Polecane posty

Gość bajkell

Od jakiegoś czasu mam dziwną fantazję. Na początku trochę mnie niepokoiła, ale teraz bardzo chciałbym ja zrealizować. Mamy z żoną po 38 lat. Jesteśmy zadbani i wciąż całkiem atrakcyjni. Bardzo chciałbym żeby na moich oczach kilku młodych, naprawdę fajnych i zadbanych młodzieńców (18-21 lat) ostro ją zerżnęło. Ale to nie wszystko, bo najpierw sam chciałbym ich do tego przygotować tzn. popieścić ich zgrabne kutasy, pomasowac je ręką, może nawet wziąc do buzi, polizać jaja, a na koniec zlizać ich spermę z mojej żony albo wyliżać ją z jej cipy. W wieku szczenięcym zdarzało mi się bawic z kolegami, ale to były tylko takie w sumie niewinne zabawy, jednak podejrzewałem u siebie lekkie bi (chociaż nigdy nie marzyłem o penetracji z facetem w żadną stronę, nawet to mnie odpycha raczej). Bardzo bym chciał takiej zabawy, przygotować fiuty, które potem zerżną moją żonkę, ale nie wiem jak ona by na to zareagowała i czy ktos by się znalazł.

Gość swoje stopy to byłoby
gdybyś szukał na poważnie,to by się kolejka do rżnięcia twojej starej znalazł

Gość bajkell
Wiem, że do żony kolejka by była, ale czy byliby chętni żebym ja ich przygotował?

Gość bosska
Jako kobieta mowie blllleee

Nie wyskakuj od razu chłopie z cała drużyna piłkarska! :D :D :D Może najpierw ja delikanie wysonduj i zacznij od jednego, a nie rob z jej cipy poligon doświadczalny!

Gość dfsa
dla mnie nieco dziwne... faceci sie wkur.. ze zony ich zdradzaja a Ty sam chcesz wepchnac jej kilku do lozka...

Zalezy od żony... aczkolwiek ja nie byłabym zachwycona widokiem ukochanego, pieszczącego klejnoty innego faceta :) Przynajmniej nie tak ad hoc... taki grunt trzeba dobrze przygotowac.

Gość bajkell
Nie mówię o drużynie piłkarskiej, ale 2-3 chłopakach

Gość kolorowa1975
Powinna wiedzieć co ci głowę zaprząta

Gość mikomikoss
gdybym było młodszy to bym się na to pisał ;)