Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nescafe coffe

co wynbrac zeby sie odchudzic

Polecane posty

Go艣膰 nescafe coffe

liczenie kalori, czy jakas diete o ustalonym menu czy m偶 co doradzicie ? nie znma sie za bardzo na dietach i prosze o pomoc do swiat chcialabym schudnac na poczatek z mojego brzucha

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nescafe coffe
dziekuej znam to stronke ale cho=dzi mi o zwyk艂e porady od was jak wy robi艂yscie po pare diet i ktora jest dla was najlepsza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ruuuuszamy du.pkeeee
no tak nie ma to jak reklama :D porcja pi臋kna? serio? Zasady s膮 nie zmienne ruch i mniej jedzenia ! Na pocz膮tek zacznij dzie艅 od szkalnki wody, oko艂o po 15 minut zacznij je艣膰 zdrowe 艣niadanie np. twaro偶ek z 1 kromk膮 ciemnego pieczywa do tego zielona herba. W ci膮gu dnia do obiadu du偶o p艂yn贸w, wypij kaw臋 pomaga zabi膰 g艂贸d. Obiad ryba pieczona w sreberku plus sur贸wki! Kolacja 2 szklanki soku pomidorowego i 2 p艂aty ry偶owe, w ci膮gu dnia przek膮ski : gar艣膰 orzech贸w/ suszonych owoc贸w/ jogurt naturalny np. z otrebami/ Podwieczorek: maliny dorzuocne do kisielku/ Jest wiele pomys艂贸w. Nie licz kalorie naucz si臋 je艣膰 mniej. Wytrwaj 5 dni. a wtedy pomy艣lisz o kaloriach. Powidzenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaatalina
Z tym ruszeniem to czasami jest bardzo r贸偶nie. Wiele z nas jednak woli w艂asnie dobr膮 diete, suplementacje... A jak to nie pomo偶e to na ko艅cu stawiamy ruch. Zw艂aszcza jesli chodzi o zim臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
same reklamy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zwr贸膰 uwag臋 na indeks glikemiczny jedzonka,*******co do suplement贸w to nie wierz臋 . Mo偶esz zapycha膰 sobie 偶o艂膮dek, najlepiej na kolacj臋 kefirami ,serkami z zmielonym siemieniem lnianym albo babk膮 p艂esznikow膮 albi plesznikow膮 jako艣 tak

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mycha_87
Moim zdaniem najlepszym wyj艣ciem jest zamawianie gotowej diety. Ja odchudzam si臋 z Fit Diet i efekty widz臋, dostaj臋 codziennie pod drzwi pi臋膰 zdrowych i 艣wietnie wygl膮daj膮cych posi艂k贸w, super smacznych!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najlepiej jest ograniczy膰 wielkos膰 posi艂k贸w i wi臋cej si臋 rusza膰. Mo偶na te偶 si臋 wspom贸c jakimi艣 masa偶ami wyszczuplaj膮cymi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ostatnio trafi艂am na naprawde fajny artyku艂 i mysle ze spokojnie w艂asnie powinniscie tez go przeczyta膰 w temacie tego jakie zabiegi s膮 najlepsze http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,84929,15701992,Najskuteczniejsze_metody_wyszczuplania_i_modelowania.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Ollkka
Ja zamawiam sobie catering dietetyczny 1500 kcal z Oryginalnych Przepis贸w - 艣wietna sprawa i moim zdaniem wyj艣cie dla ka偶dego! Du偶o u艂atwia kiedy kto艣 za nas gotuje;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Amelia49a
mog臋 troch臋 si臋 wypowiedzie膰, bo dosz艂am ju偶 do zadowalaj膮cej wagi. na pocz膮tku jak wi臋kszo艣膰 os贸b pracuj膮cych wstawa艂am bez 艣niadania, bieg艂am do pracy, jad艂am jaki艣 obiad i pod wiecz贸r wraca艂am do domu. wtedy zaczyna艂a si臋 fala jedzenia, opr贸cz zwyk艂ego posi艂ku, by艂o podjadanie do p贸藕nych godzin nocnych. prac臋 mia艂am siedz膮c膮, wraca艂am do domu i siedzia艂am lub le偶a艂am, waga ros艂a z miesi膮ca na miesi膮c, a偶 zrobi艂am si臋 zbyt okr膮g艂a. postanowi艂am co艣 z tym zrobi膰. zorientowa艂am si臋 w temacie i zacz臋艂am je艣膰 regularnie posi艂ki, w艂膮czy艂am oczywi艣cie 艣niadanie. m贸j jad艂ospis do 艣niadanie ok godziny 7, obiad 15, kolacja 20, mi臋dzy g艂贸wnymi posi艂kami przegryzki z owoc贸w. dania oczywi艣cie rozs膮dne, nie t艂uste, ale te偶 nie jakie艣 bardzo rygorystyczne, zmniejszy艂am odrobin臋 porcje. po kilku dniach zacz臋艂am te偶 spacerowa膰, stara艂am si臋 to robi膰 codziennie. na pocz膮tku by艂y to kr贸tkie spacery, p贸藕niej coraz d艂u偶sze. po pewnym czasie czu艂am si臋 lepiej, zapisa艂am si臋 na basen. waga mocno nie spada艂a, wi臋c doda艂am jeszcze suplement przyspieszaj膮cy metabolizm, a konkretnie 艣rodek z pierwszego miejsca z rankingu http://rtno.pl preparat rzeczywi艣cie sprawi艂, 偶e 艂atwiej by艂o mi wytrzyma膰 z mniejsz膮 ilo艣ci膮 po偶ywienia i og贸lnie czu艂am si臋 jakby lepiej. wszystko z艂o偶y艂o si臋 na to, 偶e zacz臋艂am powoli traci膰 na wadz臋, mo偶e nie by艂o to jakie艣 spektakularne, ale chud艂am systematycznie i co miesi膮c ubywa艂o 3-4 kilogramy. teraz jestem ju偶 na poziomie zadowalaj膮cym, ale nie rezygnuj臋 z racjonalnego od偶ywiania i sportu, bo to zawsze korzystnie wp艂ywa na zdrowie. oczywi艣cie w diecie niezb臋dny jest r贸wnie偶 odpowiedni up贸r, ja mia艂am si臋 dla kogo odchudza膰 i szczerze m贸wi膮c mi臋dzy nami dawno nie by艂o tak dobrze

Udost臋pnij ten post

Podstawa, to racjonalne 偶ywienie, 5 zdrowych posi艂k贸w - pe艂noziarniste produkty zbo偶owe, zamieniamy ziemniaki, makaron, kluski na zdrowe kasze (gryczana jaglana etc). Regularne jedzenie Owoc贸w i warzyw (owoce tylko do 15). Naszymi s艂odyczami powinny by膰 suszone owoce, orzechy etc. Oczywi艣cie raz na jaki艣 czas mo偶na pozwoli膰 sobie na cheat meal- np raz w miesi膮cu. Jeden z艂y posi艂ek nie sprawi, 偶e przytyjemy, tak samo jak jeden zdrowy nei uczyni nas Fit. No i oczywi艣cie podstaw膮 s膮 膰wiczenia+spacer albo rower do pracy zamiast samochodu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A moze jednak warto pomyslec nad takim miejscem http://polanika.pl/ Nowy o艣rodek, du偶o fajnych zabieg贸w. Mysle ze warto sie zdecydowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przez ile trzeba go bra膰 i w ogole czy rozpuscza sie go w wodzie czy dodaje do jogurt贸w ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chyba rzeczywiscie takie wczasy odchudzaj膮co oczyszczaj膮ce sa najlepsze jesli chodzi o szybkie i widoczne efekty jesli chcemy sie odchudzi膰. Jestem jak najbardziej za.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je偶eli mia艂abym poleci膰 co艣 dzi臋ki czemu w miar臋 szybkim czasie mo偶na pozby膰 si臋 nadmiaru kilogram贸w b臋d膮 to tabletki Foreverslim.Jestem przyk艂adem na to 偶e dzi臋ki tym tabletka pozby艂am si臋 a偶 13 kg.Mo偶e to nie wiadomo jak du偶o ale dla mnie to ogromny sukces.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przy stosowaniu odpowiedniej diety i wprowadzeniu ruchu warto wprowadzi膰 r贸wniez B艂onnik Witalny plus Acerola i Fibregum firmy Aliness. To doskona艂y produkt przy odchudzaniu, poprawia prac臋 jelit i skutecznie je oczyszcza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najlepszy spos贸b na bezpieczne schudni臋cie to aktywno艣膰 fizyczna i zbilansowana dieta. Polecam na sta艂e w艂膮czy膰 do jad艂ospisu jajka. Przez lata wmawiali nam 偶e jajka to cholesterol, t艂uszcz i w og贸le s膮 be. A jak si臋 okaza艂o jajko to samo zdrowie, ma艂o kalorii, doskona艂e 藕r贸d艂o potrzebnego bia艂ka. No i to co wa偶ne dla os贸b na diecie - uczucie syto艣ci po zjedzeniu jajka trwa d艂ugo. Tylko nie kupujmy jajek niewiadomego pochodzenia, warto wybra膰 sprawdzone jajka. cz臋sto kupuj臋 jajka od fermy Brychcy i jestem bardzo zadowolona, jajka s膮 smaczne i zdrowe. Polecam zajrze膰 na stronk臋 www.fermabrychcy.pl i na ich bloga kulinarnego, maj膮 tam du偶o ciekawych przepis贸w z jajkami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰roz
zdrowe i racjonalne od偶ywiane to podstawa. to po艂owa sukcesu. je艣li nie masz zbytnio czasu na aktywno艣膰 fizyczn膮 to mo偶esz w艂膮czy膰 jakie艣 tabletki na odchudzanie, ja bra艂am iqgreen akurat i efekty by艂y zauwa偶alne mimo niskiej aktywno艣ci

Udost臋pnij ten post

Je艣li zastanawiacie si臋 nad wyborem czego艣 co pomo偶e zrzuci膰 kilka kilogram贸w to polecam do艂膮czy膰 do swojej diety poni偶szy suplement z jag贸d acai kt贸re pomagaj膮 schudn膮膰 oraz maj膮 te偶 wiele innych zalet. Po wi臋cej szczeg贸艂贸w zapraszam na stronk臋: http://track.acaiberry900.pl/product/AcaiBerry-900/?uid=28723&pid=129&bid=advandec

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dobrawa781
Mnie zaciekawi艂a reklama o Afryka艅skim Mango http://szczupla-kobieta.pl zam贸wi艂am sobie ten suplement i jestem bardzo zadowolona nie 偶a艂uj臋,swojego czynu;) chudn臋 czuj臋 si臋 艣wietnie;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Alicja_333
Warto spr贸bowa膰 diety Sandruni. Ja spr贸bowa艂am i nie 偶a艂uj臋, poniewa偶 schud艂am 10 kg. Wcze艣niej pr贸bowa艂am ju偶 wiele diet ale nigdy nie uzyska艂am takiego dobrego wyniku :) https://dietasandruni.wordpress.com/

Udost臋pnij ten post